Amigurumi szerencsecica


Készítsd el ezt az édes szerencsecicát Sebestyén Éva segítségével.

 

 

A részletes leírást fázisképekkel együtt ITT találod. 

 

A kedves kis figura megalkotója be is mutatkozott nekünk, fogadjátok szeretettel sorait:

„Tanítónő vagyok és rajzszakos. Az Iparművészetin is elvégeztem egy két éves kurzust. Mindig is imádtam mindenféle művészetet. Gyöngyfűzéseimből és papírálarcaimból megjelent három füzetecske. Papírmaséim két kiállításon is szerepeltek. Az iskolában a gyerekekkel minden évben pályáztunk, különböző kiírásokra küldtünk alkotásokat. Több I. hellyel büszkélkedhetünk. Pl. a parlamenti pályázaton is - ahova egy óriási Leporellót készítettünk. Heti két-három szakkört vezettem. 

Éltem a 40 év lehetőségével, nyugdíjba mentem. Tagja lettem a szabadon ébredők társadalmának. Gondoltam majd folytatom a Tudorinda blogjaimat - ezek az olvasókönyvek olvasmányait dolgozzák fel a szövegértés szolgálatában. Aztán milyen jó lesz gyöngyöt fűzni, hisz rengeteg időm lesz. Nem ment egyik se. Egyedül, az iskola nélkül üres volt, élettelen. VALAMI ÚJ KELLETT! Valami más, klassz, kreatív, érdekes, különleges és kényelmes, ami nem köt íróasztalhoz. És persze olyan, ami az unokáimnak is tetszik. Találtam is - az internet bőven ontja a cukibbnál cukibb, vagányabbnál vagányabb kreatívságokat. Közte csillogott a szemem elé a 3D horgolás - az amigurumi. Megtaláltam!!! - ezt fogom csinálni! 

Hogy mi inspirál? Maga az amigurumi technikája, hiszen ez egy igazi cérnaszobrászat - alakok, formák, karok, lábak - lehet tervezni, rajzolni, meghorgolni és, ami a legfontosabb, ami a legjobban hiányzik - lehet tanítani. A legnagyobb inspiráció számomra, hogy átadhassam a tudásomat. Blogolásban jó vagyok - Nyitottam egy amigurumis blogot." Éva bababolt" a címe. Ide szabadon tervezhetek, írhatok, fényképezhetek, fogalmazhatom a leírásokat a magam örömére és mások hasznára. Ez inspirál.

A tárgyakat, játékokat az unokáimnak, magamnak és mindenkinek készítem, aki az interneten kószál keresve valami furcsát, valami kreatívat, valami aranyosat, valami kényelmeset, ami nem köti íróasztalhoz - valami különlegeset. A sok többi között ott vagyok én is. Amigurumi designer, amigurumi horgoló, blogoló és tanító. Egyébként rendes háziasszony vagyok, sütök, főzök, takarítok, kényeztetem az uramat. Sokat kirándulunk, utazunk, unokázunk. Gyűjtöm az ihletet és az ötleteket szerte a világban.”

Nézz körül Éva blogján és horgolj te is. 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kényeztető levendula fürdősó
Egy illatos, forró fürdő sokat segíthet, hogy kipihend a nap fáradalmait, főleg,...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Diy kaktusz nyárra
Ha nem épp a kedvenc hobbid a kertészkedés, és a szobanövények sem bírják sokáig...
Dinnye tolltartó nyárra
Készítettél már patchworkkel valamit? Itt az idő kipróbálni magad ebben a különleges...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION