Nemezelő tanfolyam


Tíz alkalomból álló tanfolyamra várják a nemezkészítés alapjai iránt érdeklődő felnőtteket Budapesten a Hagyományok Házába.

nemez, gyapjú, tanfolyam, hagyomány


Babakiállítás


Kevesen tudják, hogy Magyarországon még ma, a tömegtermékek korában is készülnek kézimunkával igényes, egyedi művészbabák.


Felhívás közös horgolásra


Több mint ezer kézimunkázni szerető hölgy fogott össze Csákberényben és egy év alatt meghorgoltak-megkötöttek több, mint 8000 darab 50x50 centiméteres négyzetet.


Hobbyművész tanfolyamok augusztusban


Üvegtárgyak díszítését próbálhatják ki az érdeklődők augusztus 14-én, a Hobbyművész budapesti, Bartók Béla úti üzletében. Struktúrpasztával és dekupázstechnikával lehet dolgozni.

Augusztus 15-én a szabadtéri tájképfestéssel ismerkedhetnek a jelentkezők, ugyanitt. Akit pedig az akrilfestés technikája érdekel, látogasson el 15-én a Mammutban lévő üzletbe, ahol világítótornyos képet festhet.

www.artexport.hu


Színes gumikarikák


A színes gumigyűrűk óriási sikerrel robbantak be a kézügyességgel rendelkező gyerekek és fiatalok világába.


Országos Ifjúsági Népi Kézműves Pályázat


A szervezők 11-25 éves fiataloknak hirdetik meg a pályázatot, amivel lehetőséget kívánnak teremteni a Magyarországon és az ország határain túli magyar nyelvterületen élő, a hagyományos kézműves tevékenységekkel foglalkozó fiataloknak a bemutatkozásra, a megmérettetésre, illetve hagyományápoló tevékenységük továbbfejlesztésére. pályázat, kézműves, népi, ifjúsági


Hobbyművész foglakozások


Partnerkártyás nyílt napot tartanak a Hobbyművész Üllői úti üzletében július 4-én, ahol vintage stílusú dekupázsolt dekorációkat lehet készíteni, az újonnan érkezett szalvétákkal.


Országos Népművészeti Kiállítás


A Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Galériájában nyílt meg az Élő Népművészet Országos Pályázat Észak-Alföldi Regionális Kiállítása, mely augusztus 28-ig tekinthető meg. Debreceni Művelődési Központ, Élő Népművészet, kiállítás, pályázat


Monogram hímző tanfolyam


Neked is tetszik a hímzett monogram? Szeretnél párnahuzatra, konyharuhára, textilzsebkendőre monogramot hímezni?monogram, hímzés, hagyomány


Mandala kiállítás


„Fényközpont” címmel a Mandala Kézműves Műhely alkotóinak munkáiból nyílik kiállítás május 28-án, csütörtökön, 17 órától a Debreceni Művelődési Központ Tímárházában (Nagy Gál István u. 6.).


TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION