Romantikus kerti díszek


Egy régi, kopott tál vagy egy egyszerű bádogkanna is megszépülhet, ha dekupázsolt mintákkal díszítjük fel őket. Sőt a kollekciót még dekoratív ágyásdíszekkel is kiegészíthetjük, amelyek kecses póznákból, valamint klasszikus formájú kerámia- és fémdíszekből állnak.

A padlásról, pince mélyéről előkerülő, ütött-kopott edények sorsa minden bizonnyal nagy fordulatot vesz, ha tarka ruhát dekupázsolunk rájuk. Virágokkal beültetve máris kiemelt helyre kerülhetnek. Az unalmasan szürke öntözőkanna sem maradhat ki a sorból, hasonló díszítéssel méltó párja lesz tálaknak, fazekaknak. Az időjárás viszontagságaitól, naptól és esőtől, gondos lakkozással védjük meg díszeinket.

Az egyszerű fémvödör jól jöhet még a kerti partik alkalmával, hogy a háziasszonynak ne kelljen a hűtőszekrény és a terített asztal között ingáznia, ha hűtött itallal akarja kínálni vendégeit. A virágos mintával vonzó külsejűvé varázsolt csebret csak meg kell tölteni jégakkuval, jégkockával, így több órán keresztül megfelelő hőmérsékleten tartja az innivalót. Ha éppen nincs használatban, tarthatunk benne cserepes növényeket is.   

A kerti törpéknek vannak elkötelezett hívei és ellenlábasai. Utóbbiak figyelmébe ajánlunk néhány finomabb és romantikus kerti díszt, amelyek szépen nyírt bokrok társaságában éppúgy megférnek, mint a hónapról hónapra változó virágágyásokban.    


Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Színtrendek nyárra
Színtrend-mustra 2020-ra A lakberendezésben és a divatban a nemzetközi szakemberek...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
8 szuper ötlet farmer újrahasznosításra
Az elnyűtt farmerekből számtalan új dolgot lehet még készíteni. Ne dobd a kukába,...
Műanyag állatok új élete
Nálatok is rengeteg kallódó műanyag állatka van? Itt egy csomó pompás újrahasznosítási...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION