A nyár legmenőbb asztaldekorációi


Gondosan kiválasztott tányéralátét vagy abrosz, harmonikus étkészlet, színben odaillő szalvéta – egy szépen terített asztalnál duplán lakunk jól, hisz a lelkünk is megtelik a szépséggel. Egy hangsúlyos asztali virágos kompozícióval pedig mesés hangulatot teremthetsz. Készítsd el magad az asztaldíszt!

Egyedi fények cserepes növényekkel

Helyezd a talpas poharat a széles kaspó közepére. Vedd ki a cserepes virágokat a műanyag tartókból, és ültesd a pohár köré azokat (A). Töltsd meg a kaspót virágfölddel. Alaposan locsold meg a növényeket. A pohárba tegyél mécsest, melyet esténként meggyújthatsz.

Füves rét miniben 

A pohár száját ragaszd le az összeállítás idejére, majd helyezd az üvegedénybe, és szórj köré földet. A szélénél a kezeddel tömörítsd össze. Szórd meg fűmaggal, borítsd kevés földdel, majd óvatosan locsold naponta. Pár héten belül szép füved lesz, a középső üvegbe friss vágott virágot tehetsz, ha cserélni szeretnéd, az üveget ki is emelheted, majd visszateheted.

Ha elemes izzósorral kanyarítasz a belső váza köré, a fű között sejtelmesen szűrődik majd át a fény.  Az elemtartót kívül tartsd, hogy locsolhasd a füvet. 

Csillogó vízi világ
A üvegedény aljára szórj kavicsot. Helyezd el a vízi növényeket az edényben körben.  A pohárba állítsd bele a gyertyát és az egészet helyezd a kompozíció közepébe, majd töltsd fel a vízzel az edényt a pohár pereméig. Esténként gyújtsd meg a gyertyát. Az elpárolgó vizet pedig mindig pótold.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Hófödte koszorú
A havas domboldalon megbúvó kis fenyvesre emlékeztet ez a koszorú, amit egy óra alatt...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Varrható gyöngyök
Kedves Anita! Szeretném kövekkel, gyöngyökkel díszíteni a februári Praktikában látott...
Karácsony natúr színekkel
A pasztel színeket és természetes alapanyagokat kedveled? Akkor ezek a képek neked...
Csillogó téli dekor
A tél egyik legszebb része az ünnepi várakozás és készülődés. Ahogy sötétednek a...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION