Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Fess személyre szóló kerámiát kedvesednek Valentin-napra! (x)

Egy bögrényi szerelmi vallomás? Minden reggelt vidáman indító kávéscsésze? Legyen a Te kezed műve!

Ha nem is szereted a Valentin-napot, abban biztos lehetsz, hogy kedvesed örülni fog egy olyan használati tárgynak, amit Te magad alkottál meg. Gondolj úgy a Valentin-napra, hogy ez egy újabb alkalom kimutatni a szerelmed - szereteted, csak egy újabb apropó, hogy meglephesd kedvesed! Vagy… gondolj kicsit magadra is: egy újabb alkalom, hogy kipróbálhasd önmagad és fejleszthesd kézügyességed…

Valentin, kerámia, festés, szerelem, szív, Madebyyou
Ezen a héten arra biztatunk, hogy fess egyedi kerámiát!
Létezik egy hely, ahol profi eszközökkel, folyamatos segítséggel próbálhatod ki a kerámiafestés csínját-bínját. Közel százféle kerámiaforma és legalább ennyi szín közül választva alakíthatod ki a neked tetsző design-t.

Valentin, kerámia, festés, szerelem, szív, Madebyyou
Valentin napra választhatsz akár a szív formájú tálak és bögrék közül, de egy egyszerűbb lapos tányérra is megfestheted közös emlékeiteket, kedvenc versedet, vagy egy neked tetsző mintát.


Érkezhetsz konkrét elképzelésekkel is, de az alkotóműhelyben is számtalan inspiráló mintát és ötletet találsz, ha még nem alakult ki, mit is szeretnél festeni! Használj sablont vagy nyomdákat, ha nem bízol magadban, vagy alkalmazz egyet a sokféle érdekes technika közül! Pöttyön pötty? Nem is gondolnád, mennyi változata lehetséges, mégis milyen egyszerű! Kristályos máz? Ilyen is van! Matt felület, ha a visszafogottabb, letisztult, keleties stílus áll hozzád közelebb? Erre is van lehetőséged!

Az alkotás után a megfestett kerámiát pár napra a műhelyben kell hagyni kiégetésre. Az 1000 Celsius fokos égetés garantálja, hogy a kerámiád ellenálló, strapabíró és hosszú életű lesz, a gondosan megfestett minták sosem fognak lekopni… így kedvesed még évek múlva is olvasgathatja vallomásodat, miközben jóízűen elfogyasztja a reggelijét a neki festett tálakból és csészékből.

Hol van lehetőséged kipróbálni a kerámiafestést? Klikk ide!

Az alkotóműhely február 13. péntek estére egy különleges alkalmat is szervez: páros festést egy pohár pezsgő, finom falatok és gyertyafény mellett. Ha szeretitek az újdonságokat, ha párod is szívesen bújik egy rövid időre “művész-bőrbe”, ha jól esik néha újra gyerekként játszani a színekkel, a lehetőségekkel, a fantáziátokkal, próbáljátok ki együtt ezt a programot! Garantáltan jó élmény lesz, ami még közelebb hoz majd benneteket egymáshoz! Legyen ez az este a Valentin-napi ajándékod, vagy kívánságod!www.madebyyou.huhirdetés


Legnépszerűbb témák


DIYhirdetés

EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Diy szív dekorációOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP