hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Egy kerámiafesték, ami bírja a súrolást! (x)

Alkoss maradandót csempére, bögrére, tányérra!Ha nem szeretnéd, hogy hosszasan készült és gondosan megfestett mintád néhány mosogatás után lekopjon a bögrédről, használj valódi kerámia mázat!

Létezik egy hobbi célra kialakított kerámiamáz, mely égetés után nagyon jól bírja a strapát. És létezik egy hely, ahol ezt a mázat használhatod, sőt még ki is égetik neked alkotásod.


A MadeByYou-ban több, mint 100 féle forma, 80 szín, és több tucat könnyen elsajátítható technika közül választhatsz kedvedre. Ha egyébként is szeretsz festeni – Neked találták ki, csak próbálj ki egy új felületet, új anyagokat! Ha úgy érzed, nincs kézügyességed – akkor is Neked találták ki, mert rengeteg olyan technika létezik, amely nem igényel aprólékosságot, csupán egy jó színválasztást, és a kedves instrukciók követését.

Mert itt aztán mindenki kedves… a munkatársak ugyanúgy, mint a betérő vendégek. A MadeByYou-ban valahogy mindenki felszabadul, a napi stresszt levezetve megnyílik és jobb kedvűvé válik. Bátran menj el akár egyedül, vagy vidd el magaddal  barátnődet, munkatársaidat, gyermekeidet. A MadeByYou-sok 3-4 éves kor alatt nem ajánlják (kivéve, ha babalábnyomot vagy kéznyomot szeretnél megörökíteni), mert a kicsiket ugyanaz a forma fél órát köt le, míg Te, vagy a nagyobb gyermekek akár 2-3 órán át is alkotnátok. De felső korhatár nincs – a MadeByYou a felnőttek játszótere!

Na de vissza a mázhoz: kipróbáltuk, és tényleg mindenről lemosható, amíg nincs kiégetve. A kezünkről és a ruhánkról is eltávolítható volt langyos vízzel. A kötény ellenére is maszatosak lettünk… Sőt, ha úgy alakul, hogy valamit elrontunk, akkor sem kell pánikolni, mert nedves szivaccsal a kerámiáról is letörölhető. Nagyon könnyen kezelhető, játékos máz – keverheted a színeket, csurgathatod, visszakaparhatod, sőt még buborékot is fújhatsz belőle! Ennyi mindent kipróbálhatsz:


Miután megfestetted műalkotásodat (garantált, hogy az lesz!), pár napra a műhelyben kell hagynod, hogy magas hőfokon kiégethessék. Sajnos az otthoni sütő nem elég forró ennek a máznak, de arra lehetőséget tudnak biztosítani, hogy otthon fess a kis szállítható tégelyekből, az alaposan becsomagolt kerámiaformára. Ha elkészültél, a városban járva csak add le a művet, és ők kiégetik neked.

Hol? Már két alkotóműhelyük is van, itt: //www.madebyyou.hu/kapcsolat/

Ha pedig nem lenne ötleted, mit is fess, most sok-sok téma közül választhatsz vezetett foglalkozásaikon!

Fess vintage stílusú kerámiákat, gondold újra a magyaros motívumokat, tanuld meg nagy festők ecsetkezelési fortélyait!

Van Goghról, Hundertwasserről, Martha Stewartról is szó esik, és gondolatban Mexikóba, Portugáliába vagy akár Skandináviába is elutazhatsz, hogy ihletet szerezz.


KUPON szeretettel!
Ha a Praktikára hivatkozol, most 4 alkalmas bérletüket 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg! Itt a link, a kuponról és programokról, melyet kijártunk Neked: //www.madebyyou.hu/tanfolyamok/keramia-festo-tanfolyam/
Jelige: Praktika

Jó alkotást és hosszú életű kerámiákat kívánunk!hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk


INSPIRÁCIÓ
Elő a színekkel!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP