Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

A foltvarrás neked való hobbi! (X)

Mindig érdekelt a varrás, de a kreativitásodat nem elégíti ki egy nadrág szárának felhajtása? Szeretnéd egyedi stílusod alapján csinosítani a lakásodat vagy egyedi ajándékkal meglepni az ismerőseidet?

Akkor a foltvarrás a Neked való hobbi! De mi is az a foltvarrás ismertebb nevén a patchwork? Egy kis történelem: Amerikából indult mikor még a nagy ruhatár luxusnak számított és évekig viselték ugyan azokat a darabokat a szegény emberek. Újat venni nem tudtak, így a földműves feleségek meg "folt"-ozták a család ruháit, takaróit, terítőit. A gazdaság fejlődésével egyre többen engedhették meg magunknak a több váltás ruhát, így a foltvarrás szépen lassan csak unaloműzéssé vált.

Mára már kreatív hobbinak számít, aminek rajongótábora évről-évre egyre csak nő. Hazánkban országos kiállítás is van belőle minden évben, ahol igazi műalkotásokat lehet megtekinteni vásárral egybekötve.

Készülhetnek a tárgyak géppel és akár kézzel varrva is. Nélkülözhetetlen hozzá a vágólap, körkés, olló, tű, cérna illanófilc és persze maguk az anyagok, amikből leendő alkotásunk készül. Ehhez remek anyagokat a www.foltsziget.hu oldalon találhatsz.

Ahol sablonok is kaphatóak, segítségükkel időt spórolhatsz magadnak és még egyedibbé teheted velük alkotásodat.hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk

NAPPALI
Ez óriási!OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP