Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Egyedi alkotások, de hogyan? (X)

Mindenki, aki szeret varrni szívét, lelkét beleteszi egy-egy alkotásába. Kezdi valami egyszerűvel, majd ahogy belemélyed a munkába egyre inkább a különlegességre törekszik. A foltvarrásban ez a különböző minták-formák összevarrása.

 

A //www.foltsziget.hu/foltvarras_patchwork_kellek_kiegeszito_eszkoz/foltvarras_patchwork_sablon_pattern oldalon találhatsz olyan sablonokat, amelyekkel szó szerint káprázatos dolgokat varrhatsz.

A nagyobb sablonokkal gyorsabb, míg a kisebbekkel aprólékosabb a varrás. Mindegyikhez külön-külön meg kell tanulni a technikát, hogy igazán szép legyen a végeredmény, de egy kis gyakorlással igazi élménnyé válik, ahogyan a szemed előtt születik meg a fejedben előre összerakott kép. Az anyagválasztás is nagyon fontos. A patchworkösök a pamutot használják, mivel könnyű vele dolgozni és hihetetlen színekben lehet már őket kapni. A gyártók versenyeznek a vásárlókért. Itt is létezik prémium kategória, de véleményem szerint nem mindig a drágább a jobb. Ezt mindenkinek saját maga ízlése, de leginkább pénztárcája határozza meg.

A www.foltsziget.hu oldalon találsz minden kategóriában anyagokat a foltvarráshoz, melyet hamarosan egyedi, kézzel festett, batikolt méteráruval bővítünk.

CÍMKÉK:


hirdetés


Legnépszerűbb témák


DIYhirdetés

EZT IS Ajánljuk

INSPIRÁCIÓ
Labirintusok

EGYÜTT A CSALÁD
Mini szélforgó


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP