hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Miből mit?

Miből mit? Teszed fel jogosan a kérdést. Ezt mindenki maga dönti el, valójában mennyit is érdemes áldozni egy alkotásra.

Ha még csak most ismerkedsz a foltvarrással, nem feltétlenül kell a legdrágább anyagot választanod. Azért sem, mert nem biztos, hogy jól sikerül és azért sem mert nem biztos, hogy a kiválasztott anyagok azt fogják a varrás után is kiadni, amit Te elképzeltél.

A lényeg az, hogy ne nyúlós anyagot használj, mert még a profiknak is nehéz két ilyen anyagot összevarrni. Nem úgy továbbítja a talp, hiába szeretnéd. A kész mű is jobban megőrzi eredeti formáját, ha merevebb az anyag, gondolj csak bele, mikor a strech pólók nyaka, alja pár mosás után elcsúszik. Mi csak 100% pamutból készült, nem nyúlós anyagokat árulunk internetes kisboltunkban (melyet a www.foltsziget.hu oldalon érhettek el), hogy ne kelljen külön keresgélni az eltérő anyagok között.

Találhatóak benne olcsóbb és drágább termékek is, hogy mindenki megtalálhassa a maga számára a legkedvezőbb árfekvésű anyagokat.

Következő cikkünkben bemutatjuk nektek, hogyan tudtok gyorsan, szépet alkotni az almacsutka sablonunk segítségével, hogy ne kelljen az anyagok egyforma kivágásával bajlódnotok.

Sablon kínálatunkkal a  //www.foltsziget.hu/foltvarras_patchwork_kellek_kiegeszito_eszkoz/foltvarras_patchwork_sablon_pattern oldalon tudtok ismerkedni.hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP