Nem csak minden-mentes kozmetikumok, hanem biodinamikus minőség több mint 50 éve


Prémium minőségű természetes alapanyagokból készül, mert a Dr. Hauschka gyártója a gondosan válogatott, természetes alapanyagok elkötelezettje. 

 

A termékek különleges gyógynövény kivonatokat tartalmaznak, mint például nyúlszapuka, körömvirág és zsálya melyek a gyártó cég saját biodinamikus kertjéből származnak, ezek segítik a bőr természetes funkcióinak aktiválását, holisztikusan hatnak a test, a lélek és a szellem egységére. Jojoba, avokádó és makadámia dióolaj, emellett a rózsa és egyéb gyógynövény olaj kivonatok az intenzíven táplált és selymes bőrért.

A legmagasabb szintű NATRUE minősítés garantálja a termékek prémium minőségét!

Mi teszi különlegessé a Dr. Hauschka smink termékeket?

A dekorkozmetika feladata csak az lehet, hogy esztétikus harmóniát teremtsen, nem az, hogy megváltoztasson.” Elisabeth Sigmund a Dr. Hauschka Kozmetikumok társalapítója (1967). 

Inspiráció minden színben és textúrában. Fedezze fel újra meg újra saját szépségét, próbáljon ki apró változtatásokat, játsszon a különböző árnyalatokkal hangulatának megfelelően! 

A színek sokfélesége, egyedisége és harmóniája párosul egy különlegesen elegáns külső megjelenéssel. Természetesen ragyogó színek ásványi pigmentekből. Bőrgyógyászatilag tesztelt és bevizsgált bőrbarát termékek. A szemekre alkalmazott smink termékek mindegyike szemgyógyászatilag tesztelve.

Kifejező szemek - fedezze fel megújult Szemhéjtusunkat

Adjon finom hangsúlyt szemeinek, hogy a belső fényének ragyogását kiemelje. Hangsúlyozza szemei egyediségét az örökérvényű Új Dr. Hauschka Szemhéjtusokkal. Könnyebb használat, hosszantartó hatás - új receptúrával az egyedi végeredményért, klasszikus fekete és lágy barna árnyalatokban.

Finomtól a drámai hatásig - továbbfejlesztett formulája még egyszerűbben applikálható. A selymes textúrájú kandelilla viasz egyéb jótékony hatásai mellett igazán könnyű felvitelt tesz lehetővé.

A barna szemhéjtus színtónusa nagy odafigyeléssel lett kialakítva – tökéletesen illeszkedik a Dr. Hauschka barna szempillaspirálokhoz. Az árnyalat sötétebb, mint a korábban megszokott, ezáltal klasszikusabb, mégis karakteres a hatás. Akár a fekete, akár a barna árnyalatra esik a választása, szemei egyedi alakját a lehető legjobban fogja hangsúlyozni.

Az ásványi pigmenteknek és gyógynövény kivonatoknak köszönhetően nyugtatja és ápolja is egyben az érzékeny bőrt.  Szemgyógyászatilag tesztelt, kontaktlencsét viselők számára is ajánlott.

Karim Sattar, a Dr. Hauschka nemzetközi sminkmestere ajánlásával:

„A tökéletes tusvonal érdekében rajzoljon egy pontot a szem külső sarkába oda, ahova a vonalat szeretné húzni. Középről indulva kezdjen rajzolni egy vékony vonalat a pont irányába, majd anélkül, hogy újra belemártaná az ecsetet a tusba, folytassa a vonalat a szem közepétől a belső szemzug irányába. Szükség esetén feszítse meg gyengéden szemhéját, de ne túl erősen, mert megváltoztathatja a vonalat.”

Ismerje meg az új árnyalatú Kiemelő Szájfényt

Mestermunka - az új, áttetsző Kiemelő Szájfény. Ápoló és tápláló hatású készítmény, mely csillogó fényt ad az ajkaknak. Sugárzó, tartós ragyogás az ásványi gyöngyház-pigmenteknek köszönhetően. Az ajkak finom bőrét a szájfényben lévő értékes gyógynövény összetevők, mint a homoktövis és a nyúlszapuka, valamint természetes viaszok és olajok táplálják. Az egyszerű és pontos felvitelt az enyhén ívelt applikátor segíti.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION