Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Készíts szupercuki nyakláncot

A zsinórba kapaszkodó egérke valójában egy nyaklánc vidáman hintázó medálja. A puha, szürke cirmos gyapjúnak köszönhetően megszólalásig élethű, és minden részletében csupa báj. 
 

A kisegerek könnyen felvesznek bármilyen testhelyzetet, akár ülni és kapaszkodni is képesek, mivel végtagjaik és farkincájuk hajlítható, mozgatható. Hajlékonyságuk titka egy drótváz, ami a gyapjúbunda alatt láthatatlan. Ha csak most barátkozol a tűnemezeléssel, akkor is bátran nekifoghatsz, mivel a drótvázra szorosan feltekert fehér  és szürke gyapjúszál adja az alapot, a nemezelőtű csak a végső forma kialakításánál kap szerepet. A testrészek, a fej, hát, pocak és fülek tűzésénél hasznos segédeszköz egy vastag mosdószivacs, mert az apró elemeket ott tudod elkészíteni. Nyakláncnak megfelelő hosszúságú szövött zsinórt érdemes választani, amibe az egér a karjaival könnyen belekapaszkodhat. 

Hozzávalók szürke, rózsaszín és fehér, finom gyapjú ékszerdrót  fogó nemezelőtű fekete kásagyöngy szivacs  nagylyukú tű 

A többi fázisért kattints a képre!

Állítsd össze a drótvázat. Egy félbehajtott 14 cm-es drótot középen a hurok alatt csavarj meg párszor, itt lesz a nyak, a két szára a test és a lábak. Tekerj rá 7 cm-es drótot karoknak, majd csavard meg a derekánál néhányszor. Egy 7 cm-es drótdarab végét hajtsd vissza és akaszd be a derék fölé, majd csavard a lábakat többször köré, hogy rögzítsd. Vékonyra tépett fehér gyapjúszállal tekerd be a faroktól kezdve a testet és a végtagokat, majd hajtsd vissza a drótvégeket, hogy ne csússzon le a gyapjú. Tekerd be szürke gyapjúcsíkkal a testet, de a végtagok végeit hagyd fehéren.

KZ_5349_OK.jpg

Szurkáld tömörre a csepp alakú fejet diónyi szürke gyapjúból, úgy, hogy maradjon egy kis szára. Ennél fogva rögzítheted majd. A füleket, a fehér ovális pocakot és a szürke domború hátat is tűzd meg. A fejet öltsd fel egy gyapjúszállal, amit húzz végig a gerinc mentén. Szurkáld fel a hátát, a fehér pocakot és a füleket. Öltsd fel a két gyöngyöt szemnek, cérnából a szájat és rózsaszín gyapjúszálból az orrát. 

KZ_eger_5031_OK.jpg

Az egérke Zöld Zsófia alkotása. hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


GYEREKEKKEL
Diy papír dinópark
GYEREKSZOBA
Dekorálj lámával!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP