Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Bájos, madaras ékszerszett letölthető mintával

Könnyedén tudsz készíteni zsugorfóliával aprólékos, cizellált mintákkal díszített madárkollekciót. A nagyban megrajzolt motívumokat vágd ki, és a meleg sütőben medál vagy fülbevaló méretűvé mennek össze.

Hozzávalók • zsugorfólia • fekete, sárga, sötét- és világoszöld lakkfilc • ékszerkellékek • fogók • olló • irodai lyukasztó •  

A cikk alján megadott sablonokat nyomtasd ki, fektesd rá az átlátszó zsugorfóliát, és rajzold át fekete lakkfilccel a kontúrokat és a belső mintákat. Jelöld a felakasztáshoz szükséges lyukak helyét is a medálon és a fülbevalókon.

_MG_425.jpg

Száradás után színezd ki a részeket, ahogy a fotón látod, de tetszésed szerint is színezhetsz. Ha ez is megszáradt, vágd ki ollóval a mintákat. Hagyhatsz körben keskeny szegélyt, ami a bonyolultabb mintánál ajánlatos is. Irodai lyukasztóval szúrd ki a jelölt helyeken.

_MG_4256_.jpg

Helyezd a darabokat sütőpapírral bélelt tepsibe, és tedd 150°C-osra előmelegített sütőbe. A melegtől a fólia tekeredve, kunkorodva összezsugorodik.

_MG_4256_ok.jpg

Ha bonyolult, hosszan kilógó részei is vannak a formának, érdemes egy laposabb tányért ráborítani, hogy alatta ne tudjon nagyon felkunkorodni és ne ragadjanak össze. A zsugorodás miatt a mintavonalak és a színek is tömörödnek, ezáltal határozottabbá, koncentráltabbá és élénkebbé válnak. A lyukakba akassz szerelőkarikát, melyekbe tehetsz fülbevalóalapot, vagy valamilyen elegánsabb, tömörebb lánc kapcsos végeit. 

_MG_4740_ok.jpg

Névtelen-1.jpg

 

 hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

GYEREKEKKEL
Madárreptető
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
Borosdugók palack nélkül

KIEGÉSZÍTŐK
Tablet tartó egyszerűen
TI KÜLDTÉTEK
Diy fülbevaló


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP