Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Papírcsíkokból sodorva

A hullámok ezrével sodorják a parti fövenyre a tenger élőlényeit. Csak le kell hajolnunk egy-kettőért nyaraláskor, és máris kezünkben az ihletadó darab, amelyet újraalkothatunk tarka papírcsíkokból.

A quillingezéshez alig kell más, mint papírszalagok, egy tekerőszerszám és kevéske ragasztó, amiket akár a nyaralásra is magunkkal vihetünk. A csíkokból sodort csigák tetszés szerint alakíthatók, lehet belőlük szem- vagy cseppforma, szögletes vagy épp kerek.  Méretük attól függ, mennyire engedjük szétugrani a tekercset, de két-három papírcsíkot egymás után ragasztva egészen tömött, sűrű csigákat kapunk. A quilling vonalzó, hasznos eszköz lehet, különböző nagyságú lyukai segítségével tökéletesen egyforma rolnikat gyárthatunk. Az egyforma rolnikból pedig szabályos, egyforma elemek alakíthatók ki.

quilling, papírcsík, sodrás, csikóhal, rák, kagyló, nyár

A magazinban megmutatjuk, hogyan készül a kecses csikóhal, az elegáns kagylók, a játékos tengeri csillag és a vidáman integető rákocskák. Zsinórra fűzve a nyakunkban vagy a fülünkben viselhetjük ezeket. A quilling technikával készült bizsuk nagyszerű kiegészítői lehetnek lenge nyári ruháinknak.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ÚJDONSÁGOK
Quilling-csodák

TI KÜLDTÉTEK
Quilling karácsony
TI KÜLDTÉTEK
Házi áldás


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP