Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

ÉKSZEREK

Szépséges ötletek esküvőre

Ezt az egyébként is nagy napot még különlegesebbé teheted magad vagy barátnőd számára, ha te készíted el az ünnep néhány kiegészítőjét.

A májusi magazinban megmutatjuk, hogyan lehet egyedi az ültetőkártya, a menükártya, vagy miként tartogathat többszörös meglepetést a menyasszony ékszerkollekciója. A kartondobozka csak a kibontáskor fedi fel titkát: nemcsak a menyasszony ajándékának díszes csomagolásaként szolgál, de a későbbiekben egy új szerepben is bemutatkozik.

A tető leemelésekor az oldalai – mivel nincsenek összeragasztva – virágszirmokként bomlanak szét, hogy előbukkanjon a meglepetés.  A menyasszonyi torta apró mását nem cukrászmester készítette. A piskótát kerek papírdobozok, a fényes mázat gyöngyházszínű festék, a cukordíszeket pici művirágok, gyöngyök és finom csipkék helyettesítik. A dobozkákban lapulnak a magazin leírásai alapján megfűzhető ékszerek, a nyaklánc, karkötő és a pici fülbevalók.

A díszdoboz belső oldalaira később felragaszthatod az emlékezetes pillanatokat megörökítő fotókat. Nemcsak a belső oldalakra, de a dupla oldalak közé is ragaszthatsz fotókat.  A további leírásokat a májusi Praktikában találod.hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk

INSPIRÁCIÓ
Ünnepi alkalmakra
NAPPALI
Diy rózsafa
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP