hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Készíts Muri Enikővel DIY-nyakláncot

Az X-Faktorból ismerte meg az ország Muri Enikőt, aki később az Operett színpadán tündökölt. 

Legutóbb az Ázsia Expressz forgatásán lehettünk szemtanúi az erősebbik oldalának. A Praktika magazin egy közös alkotásra invitálta a szép énekesnőt, aki egykor úgy hitte, az üvegfestéssel keresi majd a kenyerét. 

 

Pólófonal nyaklánc

„A pólófonalból készült nyaklánc az egyszerűsége miatt fogott meg, utána pedig a végeredmény miatt tetszett. Annyira látványos, hogy a legegyszerűbb ruhámat is feldobja. Ráadásul ilyenkor, télen még egy picit melegít is.”

 

Enikő és az üvegfestés

„Sokáig az üvegfestés volt a hobbim. A sablont rámásoltam az üvegre, aztán tetszés szerint színeztem. Később kerámiákat is festettem, amiket aztán kiégettem. Édesanyám máig abból a bögréből issza a reggeli kávét, amit én készítettem neki. De sajnos nincs megbízható kezem, könnyen beremeg, ezért nem lettem sebész sem.”

 

A hobbid az életed

„Azt terveztem, hogy majd nagy mennyiségben gyártom az egyedi kerámiákat és a festett üvegeket, amiket aztán eladok. De nem ez az én utam. Egy-egy tárgyból a harmadik darab elkészítése már nem jelentett sem örömöt, sem kihívást. Így más hobbit kerestem. Először nyomozó szerettem volna lenni, utána énekesnő.”

 

Kitartásról

„A színpadon állni nem csak a fényről, a csillogásról, a szép ruhákról és a sminkekről szól. Nem volt csodaszép, virágszirommal szórt utam, amíg eljutottam a sikerig. De valahogy mindig adódott egy-egy lehetőség, ezért a buktatók valójában leckék voltak. Az éneklés az életemben az egyetlen biztos pont, amelyben megingathatatlanul kitartó vagyok.”

 

Kreativitás a hétköznapokban

„Általában nincs időm a kézműves kreatívkodásra, a mindennapokban az egyediséget a megjelenésben próbálom tükrözni. Ahogy a legtöbb nő, én sem szeretem, ha a rajtam lévő ruha visszaköszön másokon. Egyszer egy sajtóeseményen bele is futottam egy ilyenbe. Csak hasonló volt a szoknyám mintája, mint az egyik műsorvezetőé, mégis azt írták a lapok, hogy egyforma ruhában jelentünk meg.”

 

Zsebmánia

„Zsebes lány vagyok. Szeretem, ha napközben többször a zsebembe bújtathatom a kezem. A picike díszzsebek azonban nem nekem valók, a mély, igazi zsebekért rajongom. Olyannyira, hogy amikor legutóbb egy rendezvényre alkalmi ruhát varrattam, kértem a tervezőt, hogy azon is legyen hatalmas zseb.”

 

A nyakláncot kék pólófonalból készítette Enikő, különböző hosszúságú szálakat vágott, amiket fel is próbált, hogy ne fedjék egymást. Hármas fonatot is készített, hogy változatosabb legyen a nyaklánc. Díszítőelemekkel és karikákkal is díszítette a láncot, amiket pár öltéssel rögzített a helyükre. 

 hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
DIY pólófonal-párna
MENTSD MEG A FÖLDET!
Horgolj pólófonalból tárolót!

MENTSD MEG A FÖLDET!
Szőnyeg pólóból


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP