hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ékszerek gyurmából

Akár kő hatású ékszert és készíthetsz, hiszen a süthető gyurma rendkívül sokoldalú. Néhány gyönggyel kiegészítve igazán egyedi ékszert kapunk. 

Különböző színű gyurmákból sodorj 10 cm hosszú, eltérő vastagságú darabokat. Az egyiket vond be füstfóliával. Csavard össze a csíkokat, és sodord az egészet körülbelül 20 cm-es hurkává. Hajtds félbe és csavard össze megint. Készíts belőle egy gombócot, amit aztán felezz el. 

Kattints a képre a többi fázisért!

Az egyik felet válaszd szét akkora darabokra, amekkora ásványokat szeretnél. Ezeket gyúrd ár egy kicsit, hogy egyenletes felületet kapj és a színek is szépen keveredjenek, majd formázd kavics alakúra és egy hurkapálcával lyukaszd ki. 

A másik adagot gyúrd össze, majd nyújtsd ki. Tegyél rá füstfóliát és szorosan tekerd fel. Vágd darabokra és formázd ezeket is kavicsokká. Utólag is dekorálhatod füstfólia darabokkal a gyöngyszemeket. Süsd ki az elkészült gyöngyöket és kend le őket 3D lakkal. 

Fűzd a gyöngyeidet láncra vagy ékszergumira, kombináld kásagyönggyel és színben passzoló, nagyobb gyöngyökkel is. hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ÉKSZEREK
Diy ékszertartó

TI KÜLDTÉTEK
Téli csillogás


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP