Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ékszerek gyurmából

Akár kő hatású ékszert és készíthetsz, hiszen a süthető gyurma rendkívül sokoldalú. Néhány gyönggyel kiegészítve igazán egyedi ékszert kapunk. 

Különböző színű gyurmákból sodorj 10 cm hosszú, eltérő vastagságú darabokat. Az egyiket vond be füstfóliával. Csavard össze a csíkokat, és sodord az egészet körülbelül 20 cm-es hurkává. Hajtds félbe és csavard össze megint. Készíts belőle egy gombócot, amit aztán felezz el. 

Kattints a képre a többi fázisért!

Az egyik felet válaszd szét akkora darabokra, amekkora ásványokat szeretnél. Ezeket gyúrd ár egy kicsit, hogy egyenletes felületet kapj és a színek is szépen keveredjenek, majd formázd kavics alakúra és egy hurkapálcával lyukaszd ki. 

A másik adagot gyúrd össze, majd nyújtsd ki. Tegyél rá füstfóliát és szorosan tekerd fel. Vágd darabokra és formázd ezeket is kavicsokká. Utólag is dekorálhatod füstfólia darabokkal a gyöngyszemeket. Süsd ki az elkészült gyöngyöket és kend le őket 3D lakkal. 

Fűzd a gyöngyeidet láncra vagy ékszergumira, kombináld kásagyönggyel és színben passzoló, nagyobb gyöngyökkel is. hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP