Itt a Táskák különszámunk!


A Praktika Táskák különszámában található praktikus és izgalmas kiegészítőkhöz részletes leírásokat és szabásmintákat találsz.


Alkoss koszorút Csisztu Zsuzsával


Téli ajtókopogtatót készítettünk pihe-puha fonalakból és dekorgömbökből Csisztu Zsuzsával, akivel alkotás közben a nemrég megjelent könyvéről és a gyermekeivel megélt kalandjairól beszélgettünk.


Diy téli tájkép


A petrolkék, vízkék csillogó arannyal kombinálva meghittséget kölcsönöz a lakásnak.


Stencilezz téli dekorációt


Fess téli dekorációt saját készítésű stencillel. 


Szilveszteri partidekorációk


Ha otthon szeretnél szilveszterezni a barátaiddal, alapozd meg a hangulatot egyedi dekorációval!


Lágy fények, fűszeres illatok


Az egyik legnépszerűbb, legtöbbet fogyasztott téli gyümölcs a narancs. Nemcsak a húsa értékes vitaminforrás, de a héját is érdemes felhasználni, ahelyett, hogy rögtön a szemétbe kerülne.

narancs, mécses, illóolaj, szegfűszeg, hasznosítás


Hófödte koszorú


A havas domboldalon megbúvó kis fenyvesre emlékeztet ez a koszorú, amit egy óra alatt elkészíthetsz. Ha a bejárati ajtódat díszíted vele, bárki láthatja, itt már várják a telet.


Csillogó téli dekor


A tél egyik legszebb része az ünnepi várakozás és készülődés. Ahogy sötétednek a nappalok egyre bátrabban díszítheted és öltöztetheted csillogásba és fényekbe otthonod. 


Kristályos nyakék Zsédával


A mindig elegáns énekesnőt, Zsédenyi Adriennt invitáltuk egy praktikás kézműveskedésre, amelynek során divatos nyakéket alkottunk az ünnepi időszakra. Készítsd el te is, és viselheted a karácsonyi vacsorán egy blúz gallérjaként, vagy akár az újévi partin is egy különleges koktélruhával.


Édes otthon


Hangold adventre a nappalidat, hűvös árnyalatú, felirattal díszített dekorációval.


TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION