Vízparti hangulatban


Itt a jó idő, a pihenés ideje, de aki szeretne kreatívan kikapcsolódni, mindezt megteheti a nyaralójában is. Egy jól megválasztott minta és divatos színek használatával, fillérekből meg lehet újítani, át lehet alakítani a meglévő berendezési tárgyainkat valamint hasznos, és divatos kiegészítőket alkotni a kis házba.

nyaraló, átalakítás, felújítás, festés, hal, kék, piros, tenger, víz, krumplinyomda,

Utána egész nyáron át élvezhetjük a frissítő változást. A tavak, folyók melletti nyaralók kihagyhatatlan motívuma a hal. Stilizált formáját nyomdázhatjuk textilre, kifűrészelhetjük fából, de festeni is lehet. Székhuzat, párna, vágódeszka, de még egy jópofa tábla is remek terep a megmintázásukra. Mindezeket tartsuk egységben a víz hol kék, hol zöld árnyalataival és a kopott, öregített felületekkel. 

nyaraló, átalakítás, felújítás, festés, hal, kék, piros, tenger, víz, krumplinyomda,

Retró székeink átalakításánál dacolva a megszokásokkal, fessük át bátran pasztellszínűre a fa részeket. A szék lábán néhány piros-fehér csík is elég, hogy felidézzük a nyaralókba illő tengerészstílust. Egy csapásra eltűnik a régi bútordarab komor megjelenése, főleg akkor, ha a huzatot is kicseréljük halacskákkal mintázott vászonra. A saját nyomású textília pofonegyszerű technikával, krumplinyomdázással készült.

nyaraló, átalakítás, felújítás, festés, hal, kék, piros, tenger, víz, krumplinyomda,

Ey egyszerű festékkeverési megoldással, látványos öregítő hatást érhetünk el, például egy fenyőláda vagy lécekből tákolt tábla lefestésénél. Ezután olyannak tűnnek majd, mintha a frissen lefestett tárgyak mára már húsz-harmincéves napszítta, szélfútta darabok lennének. A táblára felírhatjuk a utca nevét és a házszámot is, így hasznos útbaigazító szerepet tölthetnek be. 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Szikrázó tojások
Dekorálj csillogó tojásokat idén. 
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Skanzen húsvét
Az idei rendezvény központi témája legősibb húsvéti jelképünk, a bárány, és a hozzá...
Tojásfestés természetesen
Mikor tojásszínezésről van szó, a festőnövények közül a prímet a vöröshagyma héja...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION