Rémisztő Halloween dekorációk


Itt a tökpartik ideje, melyeknek kicsit ijesztgetős, viccesen rémítős hangulatát már néhány aprósággal is megadhatod. Papír, olló, kis festegetés és ragasztás kell hozzájuk, és persze egy olyan társaság, amelyik értékeli a dekorációt.

halloween, tök, lámpás, mécses, bagoly, denevér,

A kicsiknek baglyot és denevért papírból is készíthetsz, és csak hajtogatás kérdése, hogy cukorkát is tehess beléjük. A megadott mintákat másold fel a kartonokra, mindegyiket a megfelelőre, és vágd ki az elemeket. Hajtogasd meg a dobozrészt a hajtásvonalak mentén, és kétoldalas ragasztószalaggal állítsd össze. Ragaszd fel a kiegészítőket is: szemeket, tollakat, szárnyakat, lábakat és füleket. Végül simítsd fel a tépőzár darabjait a fej alá, így tudod zárni a tasakokat.
A félhomályban pislákoló fényekhez szellemesítsd üveg mécsestartóidat. Tegyél rájuk öntapadós mozgószemeket és tépj fehér vászoncsíkokat. Ezeket tekerd az üveg köré, de hagyd szabadon a szemeket, hagy kukucskáljanak. A vászon végét rögzítsd ragasztópöttyel vagy gyűrd be az egyik csík alá. A szemekre van egyszerűbb megoldás: megrajzolhatod fekete, alkoholos filccel is.

halloween, tök, lámpás, mécses, bagoly, denevér,

A felnőttekre is gondoltunk, a latin-amerikai motívumokból merítettünk ihletet a dekorációkhoz. Festettünk lopótököket, vágtunk selyempapír girlandot, készítettünk sütemény díszeket és koszorút.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Tökdekorációk
Az ősz előrehaladtával egyre több helyen jelennek meg az ajtók előtt és a kertekben...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Varrható gyöngyök
Kedves Anita! Szeretném kövekkel, gyöngyökkel díszíteni a februári Praktikában látott...
Alkoss Kozma Orsival!
Mintázz szemüvegtokot egyszerűen és gyorsan!
Mécsesek jégből
Télen többnyire fehér hólepel takarja a kertet és az utcákat, ami szemet gyönyörködtető....

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION