Teadélután papírhajtogatással


Egy kézműveskedős délután során, amikor egy csésze tea mellett megbeszélhetitek az ünnepi készülődés legfontosabb tennivalóit is a barátnőkkel, hajtogathattok például néhány ötletes teafiltertartót, amelyek akár már karácsonyi ajándéknak is jók.

tea, filter, kanna, papír, scrapbook, hajtogatás

Jól mutat a polcon vagy a teához terített asztalon a barokkos mintákat és finom, pasztellszíneket felvonultató papírkanna, amely illatozó teatasakokat rejt magában. Teteje pontosan illik a kannára, mégis könnyen jár. Amint ráilleszted a tetőt, megőrzi az aromát. Remek ötlet egyedileg összeválogatott teakollekciót ajándékozni annak, aki nap mint nap ezzel a forró itallal szereti felfrissíteni magát.

tea, filter, kanna, papír, scrapbook, hajtogatás

A házikóba egymásra lehet halmozni a sok különböző ízesítésű tasakot, így mindig lesz egy kis meglepetés is, hogy vajon melyik kerül legalulra. Ha netán kifogy a készlet, könnyen feltölthető a teaház, csupán a tetejét kell felhajtani, amelyen pici tépőzárkorong gondoskodik a záródásról. Nincs más dolgod, mint kivágni a formát a mellékletben lévő sablon alapján, bekarcolni a hajtásvonalakat, és kétoldalú ragasztóval rögzíteni az oldalakat, illetve kívülre az ablakokat, ajtókat. A végére marad a tető, amelynek csak az egyik szárnyát kell fixálni, a másik nyitható marad. Akár papírzacskóban kapható, szálas teát is csúsztathatsz a házikóba, mert csomagolásnak is igen mutatós. A magazinban mutatunk még egy leporellószerűen összehajtogatható könyvecskét, melynek zsebei rejtik a filtereket. A teafilter tartók elkészítéséhez színes scrapbook kartonokra, pöttyös és egyszínű szalagokra valamint pici pomponra és apró gyöngyre van szükség. A leírásokat és a sablonokat a novemberi Praktikában találod.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Koszorú cukorka színekben
Ha szereted virágokkal ünnepivé tenni a lakásodat, ezt akkor is megteheted, amikor...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Diy papír dinópark
A földtörténet legendás őslényei ugyan már kihaltak, mégis örök életűnek számítanak,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION