Miből mit? (X)


Miből mit? Teszed fel jogosan a kérdést. Ezt mindenki maga dönti el, valójában mennyit is érdemes áldozni egy alkotásra.

Ha még csak most ismerkedsz a foltvarrással, nem feltétlenül kell a legdrágább anyagot választanod. Azért sem, mert nem biztos, hogy jól sikerül és azért sem mert nem biztos, hogy a kiválasztott anyagok azt fogják a varrás után is kiadni, amit Te elképzeltél.

A lényeg az, hogy ne nyúlós anyagot használj, mert még a profiknak is nehéz két ilyen anyagot összevarrni. Nem úgy továbbítja a talp, hiába szeretnéd. A kész mű is jobban megőrzi eredeti formáját, ha merevebb az anyag, gondolj csak bele, mikor a strech pólók nyaka, alja pár mosás után elcsúszik. Mi csak 100% pamutból készült, nem nyúlós anyagokat árulunk internetes kisboltunkban (melyet a www.foltsziget.hu oldalon érhettek el), hogy ne kelljen külön keresgélni az eltérő anyagok között.

Találhatóak benne olcsóbb és drágább termékek is, hogy mindenki megtalálhassa a maga számára a legkedvezőbb árfekvésű anyagokat.

Következő cikkünkben bemutatjuk nektek, hogyan tudtok gyorsan, szépet alkotni az almacsutka sablonunk segítségével, hogy ne kelljen az anyagok egyforma kivágásával bajlódnotok.

Sablon kínálatunkkal a  http://www.foltsziget.hu/foltvarras_patchwork_kellek_kiegeszito_eszkoz/foltvarras_patchwork_sablon_pattern oldalon tudtok ismerkedni.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Tűpárna lakókocsi
Ki mondta, hogy a tűpárna csak kerek lehet? Egy ilyen mókás kinézetű, lakókocsi formájú...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Patchwork ajtónállók, fajsúlyos gyümölcsök
Te is szereted az őszi napsütés melegét, és szívesen beengeded a lakásodba? Támaszd...
Hasznos kiegészítő a varrósarokba
A vidám falikép pici csipeszeire és gombjaira akaszthatod a leggyakrabban használt...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION