Alakítsd át az ablakod ékszertartóvá Lolával


Lolát, a népszerű énekesnőt csábítottuk alkotásra a Vintage Decor budapesti műhelyébe, ahol egy régi ablakból varázsolt menő tükrös fésülködőasztalra állítható ékszertartót.

Mérd meg az ablakkereted középső kazettáját és ennek megfelelő méretű darabot vágj le a csirkehálóból. Csípőfogóval könnyedén átvághatod a vékony drótot. Fektesd háztartási csomagolóra a leszabott darabot, majd szivacsecsettel fesd le fehérre az egyik oldalról, majd száradás után a másik oldalról is a háló drótszálait. Tedd az ablakot az asztalra úgy, hogy a hátoldala nézzen felfelé, majd az üvegfelületekre kb. 20 cm távolságból permetezz tükörspray-t.  Várd meg a teljes száradást, majd szivacsecsettel fesd le az üvegfelületet szürke krétafestékkel. Fordítsd át az ablakot, maszkold ki az üvegfelületeket, és fesd le törtfehérre egy rétegben a keretet. Száradás után tűzőgéppel rögzítsd a hálót a középső kazettára, majd csiszold meg az ablak éleit, hogy kopottas hatást érj el. 

Szoktál kreatív, kézműves tevékenységet végezni? Inkább a zenében, az öltözködésben, sminkelésben és főzésben vagyok igazán kreatív.

Jut időd hobbira, alkotásra a fellépések mellett? A szakmám eleve egy nagyon kreatív szakma, úgyhogy kötelességem folyamatosan alkotni, inspirálódni. Ebben élem ki magam igazán.

Van olyan alkotó technika, amivel szívesen töltöd az idődet? A most kipróbált technika és festékek nagyon tetszettek, szívesen csinálnék ilyet többször. Nagyon lekötött és szórakoztatott a folyamat. Ahogy időm lesz, mindenképp alkotok még. Nagyon szeretnék a hálómba egy hasonló darabot készíteni.

Szoktad dekorálni az otthonod? Igen, imádom csinosítani a lakásomat. De a komolyabb dolgokat inkább szakemberekre bízom.

Fontos számodra, hogy ami körülvesz, egyedi legyen? Alapvetően a rendet és letisztultságot szeretem. Ha még egyedi is valami, azonnal szerelembe esek.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Mini növények
Colleen Jordan miniatűr virágdíszeket készít, melyeket gyűrűként, medálként vagy...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
10 csodás, tavaszi, virágos ötlet
Hangolódj a közelgő húsvétra csodás, virágos dekorációval. Meríts ötletet a képekből...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION