Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Csillogó szett

Légy divatos fémesen sziporkázó kiegészítőkkel! Magad is elkészíthetsz egy tablettokot, naplóborítót vagy ékszerszettet bronzos és pezsgő árnyalatú textilbőrből, amivel ráadásul nagyon könnyű bánni, mivel jól ragasztható és varrható.  

Hozzávalók • pezsgőszínű és bronzbarna műbőr  cipzár • 2 db szalagvégzáró 3 cm-es • 2 db fémkarika • delfinkapocs • ceruza, vonalzó, olló, tű, cérna• univerzális ragasztó • maszkolószalag • lapos fogó

Tablettok

KZ_9907.jpg

Mérd le a tabletedet, és szabj a műbőrből akkora téglalapot, ami szélességében és hosszában is 10 cm-rel nagyobb (ennyi kell a pikkelyes csíkok elcsúszása miatt). Vágd ki a csíkokat. Annyit szabj, hogy átfedéssel be tudd borítani az első oldalt.

Kezdd felvarrni a csíkokat soronként alulról úgy, hogy félbehajtod a téglalapot keresztben (ez lesz a tok alja), és oda illeszted az első csíkot. Rögzítsd néhány helyen a maszkolószalaggal, nehogy elcsússzon, és gépeld végig az egyenes széltől 0,5 cm-re. Varrd fel a többi csíkot is az utolsó kivételével úgy, hogy fél mintával elcsúsztatod a csíkot.

Vágd le a tok mindkét szélét egyenesen, hogy a túllógó részek és a hiányzó mintarészek eltűnjenek. Helyezd fel az utolsó csíkot és a cipzárt a képen látható módon, és varrd végig. Varrd fel a cipzár másik felét, majd varrd le a színoldalról is a pikkelyes csíkot a széle mellett.

Fordítsd fonákoldalára a tokot, és varrd össze az oldalakat. (A cipzár legyen nyitva!) Fordítsd színére. A cipzár lyukába fémkarikával kapcsolhatsz bojtot: 10x10 cm-es műbőrt vágj be fél cm-enként, de ne végig. Egy félbehajtott 5x1 cm-es műbőr csíkot fogj az egyik szélhez, majd az egyben maradt részt beragasztózva tekerd fel.

Puha filcből készíthetsz bélést: szabd a tok méreténél 0,5 cm-re kisebbre, varrd össze három oldalát. Csúsztasd a tokba és öltsd a cipzárhoz a felső széleket.

Könyvborító

KZ_9902.jpg

Mérd le a könyvet, és vedd a borító szélességét kétszer, add hozzá a gerinc vastagságát plusz mindkét oldalon 7-7 cm-t. A könyv hosszához adj hozzá alul felül 5-5 cm-t. Szabd ki a téglalapot.

Fektesd fonákoldalával felfelé magad felé a műbőrt. Hajtsd vissza a felső és alsó szélt és ragaszd le, majd hajtsd be a jobb és bal oldalt. Épp csak a felső és alsó élt beragasztózva rögzítsd. Egy iratcsipesszel segítheted a pontos ragasztást.

Vágj leveleket, és vágd ki a címkét a műbőrből. Igazítsd a címkét a megfelelő helyre és a levelekkel együtt ragaszd a borító elejére. 

 

 hirdetés


Legnépszerűbb témák


KIEGÉSZÍTŐK
EZT IS Ajánljuk

KIEGÉSZÍTŐK
Csillogó szettOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP