Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Kutyaruha őszire

Nem csak mi, hanem négylábú barátaink is érzik, hogy hűvösödik az idő. A rövid szőrű kutyáknak jól jön a kabátka a napi sétához.

A rövid szőrű, meleg szobához szokott ebek könnyen megfázhatnak, ha hideg az idő odakint. A gondos gazdik előre felkészülhetnek az hűvös időre és már most nekiláthatnak a háttakaró megvarrásának. 

_MG_8215_ok.jpg

Hozzávalók

vízlepergető anyag vagy steppelt anorák a külső réteghez • polár vagy bébiplüss a béléshez gumiszalag  heveder  karabiner  karika  táskacsat 

Vegyél méretet a kutyádról: mérd le a gerinchosszt, a nyakkört, a mellkas kerültetét valamint a mellső és hátsó lábak ívét egyik oldaltól a másikig. Ez alapján készíts szabásmintát. A fázisok között találsz hozzá rajzos segítséget. A nyakörv bújtatóihoz hat darab 6x10 cm-es csíkot vágj. 

Ha még hidegebb időre tervezel, kapucnit is varrhatsz a kabátkára. A vízlepergető textil pedig jó választás esős időre. 

A makramézásból ismert laposcsomó remek választás a hosszabb és komoly húzóerőnek kitett pórázhoz. Négy szál fonódik egymásba, jó szorosan, ettől válik igazán tartóssá a vezetőszár. A végire szerelj fém karikákat és karabinereket, hogy egy mozdulattal ki-be tudd kapcsolni. 

Kabátka elkészítése: 

Tedd egymsára a haspánt két elemét, színt színre fordítva és az egyik rövid oldal kivételével varrd körbe. Fordítsd ki és a steppelt oldalra varrd fel a tépőzár horgos felét. A bolyhos részt a bélés színoldalára varrd fel. 

Gombostűzd a pántot és a bújtatókat a bélésre, és varrd fel őket. Terítsd rá a külső anyagot és varrd körbe. A haspánt feletti szakaszt hagyd nyitva a kifordításhoz. Fordítsd ki a kabátot, igazítsd be a steppelt anyag szélét és tűzd le a hajtás mentén. 

 

CÍMKÉK: kutya kutyaruha


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

KIEGÉSZÍTŐK
Kutyaruha őszire
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi kutyus

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi kutya


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP