Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Kézen kötés

Nem tévedés, mikor azt mondjuk, hogy ezt a sálat kézzel és kézen kötöttük. Ez a mostanában terjedő új technika meghódít mindenkit, aki csak megismerkedik vele. A karunkkal, mint két kötőtűvel dolgozunk, és az eredmény egy laza szerkezetű sál lesz.

A módszer rendkívül érdekes, igen egyszerű és hihetetlenül gyorsan haladunk vele. Itt a lehetőség, hogy megtanuljuk a májusi Praktikából, hogyan kössünk egy röpke óra alatt saját kézzel és saját kézen divatos sálat. A részletes fázisfotók megkönnyítik a technika elsajátítását. Aki már dolgozott kötőtűvel, hamar rájön, hogy ez az újdonság mennyi hasonlóságot mutat a hagyományos módszerrel. Ha van egy kicsit vastagabb fonalunk, már csak a két karunk kell, és kezdhetjük a kézen kötést! Akinek csak vékony fonala van, de tetszik a színe, nem kell lemondania arról, hogy ebből készítsen kézen kötött sálat. Fogjon össze belőle két szálat, és már kezdheti is a munkát, csak arra kell jobban figyelnie, hogy mindig együtt maradjanak a fonalak.

kötés, kézen kötés, fonal, divat, sál, kendő

Az elkészült mű több változatban hordható. A sálat kössük elég hosszúra, fogjuk össze, és a szokásos módon tehetjük a nyakunkba. Ha összevarrjuk a sál két rövidebb végét, kétszer is a nyakunk köré tekerhetjük a nagy sálkarikát. Kendőként is mutatós lesz; terítsük a vállunkra, és a laza szemek a fonal súlyától széthúzódnak majd.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


KIEGÉSZÍTŐK
Kézen kötés


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP