Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Alkoss Kozma Orsival!

Mintázz szemüvegtokot egyszerűen és gyorsan!

Maszkolószalaggal ragaszd le a cipzárat körben, és két sávot is ragassz fel, neked tetsző elrendezésben a szemüvegtok tetejére. Dörzsölgesd meg a maszkolószalagot, hogy erősen tapadjon a felületre, és ne fusson alá a festék. Két részt fess le sötétkékre és egy részt világoskékre, majd még a festék teljes száradása előtt húzd le óvatosan a ragasztószalagokat, és hagyd száradni a szemüvegtokot.

Fektess egy papírlapot a szemüvegtok alá. Ha már teljesen száraz a festett felület, akkor a színek találkozásának vonalára vigyél fel ecsettel egy csíkban hobbiragasztót, majd erre szórd rá a csillámport. Ha a ragasztó is teljesen megszáradt, akkor egy réteg vízbázisú lakkal kend át a felületet, hogy használat közben a csillám ne peregjen le a szemüvegtokról.

Kreativitás a hétköznapokban: A kreativitásomat leginkább a zenében élem ki, de szeretek főzőcskézni, új ízekkel kísérletezni, új ételeket alkotni. A lányaim szobáját én dekoráltam, átfestettem pár bútort, a falakat matricákkal, filcszívekkel díszítettem.

A férjem is nagyon kreatív, jó érzéke van a lakberendezéshez is. Maga dekorálta a próbatermet, amit vezet és ő készíti minden évben a lányok farsangi jelmezét is.

Család és kikapcsolódás: Bár a gyerekek mellett nem sok szabadidőm marad, mégis sokat olvasok, zenét hallgatok és gyakorolok. Nekem ez a hobbim. Jó lenne újra kötni és horgolni is. Régebben tartottam a kézműveskedéstől, de rájöttem, hogy nagyon szórakoztató, pihentető dolog.

 

Kézműveskedés a gyerekekkel: Mindig látunk olyan új dolgokat, amiket muszáj kipróbálnunk. Az oviban most nagyon népszerű a slime-készítés. Hetek óta nyúztak a lányok, így mi is készítettünk egyet házilag. Olyan jó sikerült, hogy biztosan nekiállunk újra. Szeretünk együtt sütni is, ilyenkor a dekorálást mindig a lányokra bízom.

Lakásdekorálás és divat: Főleg virágokkal és a gyermekeim alkotásaival díszítem az otthonunkat. Rendszeresen szoktam koszorút készíteni, és mindig az évszaknak megfelelően dekorálom a helyiségeket. A hétköznapokban egyszerűen öltözködöm, de amikor színpadra lépek, szívesen viselek látványos ruhákat és kiegészítőket. Szeretem a magyar divattervezők ruháit hordani. Nálam most a flitter, a csillám és a virágok hódítanak.

Új élmények a Praktikával: Nagyon élveztem a veletek töltött időt, mert megismerhettem egy új alapanyagot, és számos apró trükköt is ellestem tőletek. Kicsit izgultam, mert a festés előtti maszkolás nagy odafigyelést, precizitást követelt, de a végeredmény megérte!hirdetés


Legnépszerűbb témák

TI KÜLDTÉTEK
Imádnivaló babák

KIEGÉSZÍTŐKhirdetés

EZT IS Ajánljuk

KIEGÉSZÍTŐK
Alkoss Kozma Orsival!
ÖTLETEK
Amigurumi panda

TI KÜLDTÉTEK
Halloweeni boszorkák


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP