Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Diy kényelem

Ma már a mindennapi életünk része a technika, hiszen mindig, mindenhol valamilyen kütyü kerül a kezünk ügyébe, hol a munka miatt, hol csak szórakozásból. Akárhogy is, a jól kitalált kiegészítőkkel sokkal kényelmesebb lesz a használatuk. 

Akit a munkája vagy a tanulás hosszú órákra az íróasztalhoz köt, pontosan tudja, milyen amikor elgémberedik a kar, vagy fáj a csukló az egér húzkodásától. Könnyítsd meg a munkát azzal, hogy kispárnával alátámasztod a kezed, így kevésbé fog elfáradni. A támaszokat apró polisztirol gyöngyökkel töltsd meg, mert ezek tökéletesen felveszik az alkar formáját és mindig ott támasztják alá, ahol éppen kell.  Ugyanez a töltelék a tablettartóhoz is tökéletes. Készítsd természetes alapanyagból a kellékeket, a lenvászon és a pamut is tökéletes választás. 

KZ_2502.jpg

Pendrive tartó:

A papírdobozt vond be textillel az aljánál kezdve, és a belső oldalakra hajtogatva az anyagszéleket. Használj ragasztósprayt vagy kétoldalú ragasztószalagot a rögzítéshez. Vágj egy akkora szivacsdarabot ami éppen beleillik a dobozba és snicerrel vagdosd be 3cm-enként. Vágj a szivacsnál jóval hosszabb darabot a textilből, hogy kényelmesen betömhesd a rések közé. 

KZ_9795.jpg

Egyenletesen nyomd a vájatokba az anyagot. Ha kész, fordítsd meg, és az anyagszéleket kissé megfeszítve, melegragasztóval rögzítsd a szivacs hátoldalára, majd tedd a dobozba. 

KZ_1047.jpg

CÍMKÉK:


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP