hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Rajzolj lepkét!

Ha előveszed a játékos éned, egy fehér pólóra és egy vászoncipőre úgy is tekinthetsz, akár egy üres papírlapra. Ha Sharpie textilfilcekkel rajzolsz rájuk, fixálás nélkül sem fakulnak a színek, sőt moshatod is azokat. 

A trópusi lepkék változatos formáikkal, káprázatos színeikkel hálás minták egy nyári ruhadarabra. Csúsztasd a sablonot a póló belsejébe és másold át a pillangókat ceruzával tetszés szerinti elrendezésben, majd vedd elő a filctollakat és húzd át a kontúrokat feketével. Ne felejts papírlapot tenni a pólóba, nehogy átüssön a festék. A toll ecsethegyű végével hajszálvékony és vastagabb vonalakat is rajzolhatsz. Hagyhatod fekete-fehéren, de a természetet vagy a fantáziádat követve ki is színezheted azokat. 

KZ_0926.jpg

Humort vihetsz a divatba, ha két darabon szereplő fél-fél minta ad ki egy egészet. Ha, például a vászon­cipő egyik felére a pillangónak csak az egyik, a párjára a másik szárnyát rajzolod, egymás mellé téve válik láthatóvá a teljes lepke. Vágd félbe a kiválasztott sablont, és szurkáld át vastag tűvel a vonalakon. Ha elhelyezted a sablont a cipőn, puha ceruzával rajzold át a vonalakat, hogy a grafit átjusson a lyukakon. Ezután már könnyen áthúzhatod a mintát a filccel.

KZ_1090_arny.jpg

 

CÍMKÉK: állat lepke


hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk

EGYÜTT A CSALÁD
Hóbagoly és társai
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi szerencsecica
GYEREKEKKEL
Diy papír dinópark

TI KÜLDTÉTEK
Lila amigurumi cica
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi maci


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP