Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Rajzolj lepkét!

Ha előveszed a játékos éned, egy fehér pólóra és egy vászoncipőre úgy is tekinthetsz, akár egy üres papírlapra. Ha Sharpie textilfilcekkel rajzolsz rájuk, fixálás nélkül sem fakulnak a színek, sőt moshatod is azokat. 

A trópusi lepkék változatos formáikkal, káprázatos színeikkel hálás minták egy nyári ruhadarabra. Csúsztasd a sablonot a póló belsejébe és másold át a pillangókat ceruzával tetszés szerinti elrendezésben, majd vedd elő a filctollakat és húzd át a kontúrokat feketével. Ne felejts papírlapot tenni a pólóba, nehogy átüssön a festék. A toll ecsethegyű végével hajszálvékony és vastagabb vonalakat is rajzolhatsz. Hagyhatod fekete-fehéren, de a természetet vagy a fantáziádat követve ki is színezheted azokat. 

KZ_0926.jpg

Humort vihetsz a divatba, ha két darabon szereplő fél-fél minta ad ki egy egészet. Ha, például a vászon­cipő egyik felére a pillangónak csak az egyik, a párjára a másik szárnyát rajzolod, egymás mellé téve válik láthatóvá a teljes lepke. Vágd félbe a kiválasztott sablont, és szurkáld át vastag tűvel a vonalakon. Ha elhelyezted a sablont a cipőn, puha ceruzával rajzold át a vonalakat, hogy a grafit átjusson a lyukakon. Ezután már könnyen áthúzhatod a mintát a filccel.

KZ_1090_arny.jpg

 

CÍMKÉK: állat lepke


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
Műanyag állatok új élete
TI KÜLDTÉTEK
Lila amigurumi cica

ÖTLETEK
Amigurumi cica


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP