Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Egyedi farmedzseki

Ha szereted a bohó stílust ez az ötlet pont neked szól! Hamarosan szükség lesz már esténként egy kiskabátra. Dekoráld ki az egyik farmerkabátkádat, hogy a nyár végén is igazán divatos legyél. 

A leglátványosabb rész, amit díszíthetsz, az a dzseki hátuljának felső része. Rajzold fel pauszlapra ennek az elemnek a körvonalát és vágj egy ekkora darabot egy régi szőttesből vagy hímzett terítőből. Ha az anyag széle foszlik, akkor vasalj rá a vágás előtt kétoldalú ragasztófátylat. Varrd fel a dekorációt a dzsekire, nem is kell visszahajtanod a szélét, hiszen a foszló anyagszélek még mindig divatosak. 

KZ_8314.jpg

A minta alsó peremére öltögess pomponsort. A mandzsettákat és a zsebeket is dekoráld ki ugyanilyen módon. Tovább díszítheted még nagyobb méretű gyöngyökkel vagy flitterekkel is. 

Egy egyszerű fehér tornacipőből hozzáillő topánkát varázsolhatsz. Fess rá csíkokat élénk színű textilfestékekkel, és melegragasztóval ragassz rá különböző hímzett szalagokat és mini pomponsort. A különböző vastagságú és mintájú szalagokból széles választékot találsz a Röltexben. 

KZ_0788_retouch.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

EGYÜTT A CSALÁD
Vándorcirkusz gyerekeknekOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP