Evőeszköztartó szalvétatechnikával


Aki igazi gyűjtögető, pontosan tudja, milyen nehéz megválni egy szép formájú bonbonos doboztól. A szalvétaborítás megoldás lehet arra, hogy újra használható tárgy váljon belőle. A jól ismert szalvétatechnika nem hiába oly népszerű, hiszen gyorsan, könnyen érhetünk el vele szemet gyönyörködtető eredményt.

A magazinban megmutatjuk azt a módszert, amelynél még az aprólékos kivágásokkal sem kell töltenünk az időt. A dobozhoz olyan szalvétákat választottunk, amelyeknek a teljes felülete mintás és nagyméretű motívumok borítják. Ezeket egyben használtuk fel a díszítéshez.
A doboz tetejét ajánlott lealapozni fehérre, az alját pedig olyan színre, amely illik a kiválasztott szalvétához. Köztudott, hogy a vékony papír dekupázsolás közben ráncossá válik, amint víz, illetve ragasztó éri. Minél nagyobb a felület, annál több lesz rajta a ránc – ezek nagy részét szivacshengerrel simíthatjuk el. További trükköket is elárulunk, hogyan lehet tökéletesen sima, buborékmentes felületet készíteni. Ezen kívül ötleteket adunk ahhoz is, hogyan simíthatjuk az íves felületekre szépen a papírt. Lakkot is ajánlunk a munkához, hogy tartósabb legyen a doboz, és megmutatjuk azt is, mivel díszíthetjük még az evőeszköztartót.

A magazinban további ötleteket találnak, hogy egy-egy nagyobb méretű szalvétadarabbal hogyan frissíthetik fel, tehetik egységessé vagy karakteresebbé különféle berendezési tárgyaikat, akát egy lámpaburát, vagy egy antik képkeretből átalakított polcot.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


8 szuper ötlet farmer újrahasznosításra
Az elnyűtt farmerekből számtalan új dolgot lehet még készíteni. Ne dobd a kukába,...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Műanyag állatok új élete
Nálatok is rengeteg kallódó műanyag állatka van? Itt egy csomó pompás újrahasznosítási...
Koszorú cukorka színekben
Ha szereted virágokkal ünnepivé tenni a lakásodat, ezt akkor is megteheted, amikor...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION