Porcelánfóliával díszítve


Sokunk konyhapolcán bújik meg egy-egy dísztelen, fehér porcelán kávés- vagy teáskészlet. Jó lenne valahogy dekorálni, de mivel? Itt a megoldás, a porcelánfólia!

Ez a készlet is szinte díszítés után kiáltott, s mi meghallottuk a kiáltást: aranyszínű porcelánfóliából kivágott virágokkal borítottuk be, végül a mintákat barna, narancs, és fekete porcelánfilccel emeltük ki. Ezzel az alapanyaggal könnyen és gyorsan saját mintáinkkal dekorálhatunk különféle csészéket, tányérokat, kancsókat. A fóliából jól vághatunk akár kicsi mintákat is, ráadásul nem szakad, s nem is gyűrődik meg egykönnyen. Vitathatatlan előnye a porcelánfestékkel szemben, hogy nagyon éles kontúrokkal szép, szabályos mintákat készíthetünk vele. A beáztatott mintákat egyszerűen csak a helyükre kell simítani, száradni hagyni, végül a használati utasítás szerint kiégetni.
A fóliával díszített porcelánt ugyan csak kézzel lehet elmosni, de ezért a kis fáradságért kárpótol, hogy egy vadonatúj készletünk lett, s elmondhatjuk, nem egy híres porcelángyár terméke, saját kezűleg készült!


Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Ünnepi alkalmakra
A nagy családi eseményeket májusban már végre a szabadban tarthatjuk meg, ami jól...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Készíts magad sablont!
Biztosan találtál már olyan mintát, ábrát, amit szívesen viszontláttál volna az otthonodban...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION