Törpés tárolók üvegből


Kiürült, hasznavehetetlenné vált üvegeinknek nem is lehet dicsőségesebb pályafutást elképzelni, mint hogy törpék legyenek belőlük. Ecsettel és festékkel változtathatjuk át őket, hogy vidám őrei legyenek a gyerekszoba apró csecsebecséinek.

Bármilyen derékban karcsúsodó, csavaros tetejű üveg szóba jöhet, akár kicsi, akár nagy, mert mindből kiváló bányásztörpe válhat. A legjobbak a kávés- vagy édesítőszeres darabok. Tisztítás után jöhet a festés. Az akrilfesték remekül tapad az üvegre és a műanyag tetőre is, teljesen le- és befedhetjük vele a teljes felületet. Válogathatunk a számtalan, szebbnél szebb árnyalat között, hogy kellőképpen sokféle legyen Hófehérke csapata. A lealapozott üvegek száradás után már el is nyerhetik egyéni karakterüket. A magazinban sablonokat is adunk, hogy könnyebb legyen a figurák ruháinak és az arcoknak a kifestése. A szerszámok és a lámpás elkészítését is mintákkal segítjük. Az arcokat lakkfilccel rajzolhatjuk készre, a festett minta pedig tartósabb lesz, ha száradás után matt lakkal kenjük le a felületet. Végül csak a szakáll felragasztása marad hátra.
Ha több törpét készítünk, legyenek különbözőek, mert használat közben így pontosan tudhatjuk, hogy a lámpást tartó legkisebben vannak az üveggolyók, a csíkos trikósban a radírok, és így tovább…

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Színtrendek nyárra
Színtrend-mustra 2020-ra A lakberendezésben és a divatban a nemzetközi szakemberek...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
8 szuper ötlet farmer újrahasznosításra
Az elnyűtt farmerekből számtalan új dolgot lehet még készíteni. Ne dobd a kukába,...
Diy csipkeminta
A legegyszerűbb üvegtárolót és sima vászontörlőt is egyedivé, különlegessé teheted,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION