Vendégváró koszorú


Derűs lesz a napja, akit tavaszi koszorúval várunk már a kapuban vagy a bejárati ajtóban. Ezt a pasztell árnyalatú, gyorsan elkészíthető darabot szokatlan anyaggal díszítettük: a cirmos fodrokat gyűrt muffinpapírokból formáltuk meg.

 
Alapként hungarocell karikát használtunk, amit halványlila, a muffinpapírok színével harmonizáló krepp papír csíkokkal tekertünk be úgy, hogy teljesen eltakarja az alapot.
Muffinpapírból válasszunk apró mintásat, ettől lesz cirmos hatású a látvány. A muffinpapírok közepét nyomjuk befelé az ujjunkkal, úgy, hogy az alját közben picit megcsavarva alakítsuk ki a szegfűszerű virágokat. Készítsünk elő annyit, amennyi a koszorú borításához kell. A virágokat ragasztópisztollyal rögzítsük a koszorúra, sűrűn egymás mellé. Néhány muffinpapír-tölcsérbe, illetve a koszorú szabadon hagyott részére ragasszunk színesre festett papírtojásokat.
Aki maga szereti készíteni a koszorúkat, a magazinban még számos friss tavaszi ötletet talál, így tojásosat, virágosat és nyuszisat is. Készülhet koszorú fából, textilből, de akár barkából is, a munkába bevonhatjuk a családot, még a legkisebbeket is. Játsszunk bátran a színekkel és az anyagokkal, próbáljunk ki új, eredeti megoldásokat!

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Mini növények
Colleen Jordan miniatűr virágdíszeket készít, melyeket gyűrűként, medálként vagy...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
10 csodás, tavaszi, virágos ötlet
Hangolódj a közelgő húsvétra csodás, virágos dekorációval. Meríts ötletet a képekből...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION