Borosdugók palack nélkülA dugóhúzást kísérő hang mindenkivel tudatja, hogy a kis parafa henger dolga lezárult. Ebbe a remek természetes alapanyagba azonban még jó néhány kreatív lehetőség szorult. parafadugó, újra hasznos,madáretető,

Szabadítsd ki a bennük rejlő dekorációt, használati tárgyakat és más kis kiegészítőket is! A régebbi, kissé megviselt darabokat könnyen felújíthatod félbevágott parafa dugókkal. Melegragasztó segítségével fedd be teljesen az oldalakat, a tetőre pedig vágj szeleteket. Ezeket alulról kezdve, zsindelyszerűen ragaszd fel. Csinosíthatsz az etetőn, ha még a deszka szélét is eltakarod fél vagy egész szeletekkel. Most már csak magvakkal, termésekkel kell megpakolnod, és jöhetnek a tollas vendégek.
parafadugó, újra hasznos,madáretető,Egy termetes pezsgősdugónak még feje is van, amiből helyes kislány buksit készíthetsz. Fesd le fehérre, rajzolj rá szemeket, szájat, és puha kötőfonalból köss össze sok szálat, amit ragassz a fejtetőre. Ebből a pamuthajból masnikkal köthetsz copfokat. A kislány teste a dugó többi részéből lesz, és csak egy kis maradék vászon kell hozzá. Ragaszd rá, mint egy ruhácskát, és fogvájóból szúrj be két lábat is. A cipőkhöz vágj félbe egy dugószeletet. A magazinban további ötleteket találsz, mi mindenre használhatod még a dugókat.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Tökutánzat könyvlapokból
A piacok, virágboltok már bőven kínálják a kisebb-nagyobb dísztököket, de elkészítheted...
Parafadugóból divatos ékszerek
Ha szeptember, akkor szőlőszüret, must és bor, őszi mulatságok, kirakodóvásárok,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION