hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Babaszoba tengerész stílusban

A babavárás egyik legizgalmasabb feladata a kis jövevény szobájának berendezése. Olyan tengerész stílusú dekorációkat mutatunk, amiket akár nagyobb pocakkal is könnyedén elkészíthetsz, de babalátogató ajándéknak is igazán személyesek.

Már a csecsemőket is rabul ejtik a színek, és szívesen nézegetik a mozgó tárgyakat. Függessz az ágyacskája fölé mobilt, természetesen tenger ihlette figurákkal: vitorlással, bálnával, világítótoronnyal és mentőövvel. Alapanyagként a balsafa a legjobb választás, mivel nem kell fűrészelni, hobbikéssel is kivághatod a formákat, amik olyan könnyűek, hogy a legkisebb szellő is mozgásba hozza őket. A piros, a fehér és a kétféle kék színtől lesz igazán stílusos. 

babaszoba, baba, tenger, tengerész, kék, fehér, piros

Az újszülötteknek inkább csak a szobáját dekorálja a méretes textil mentőöv, a nagyobbacska gyerekek azonban játszhatnak is vele, a padlóra dobva pedig ülőpárnaként tehet jó szolgálatot. A piros textilkarikán ragasztófátyol és cikcakkvarrás rögzíti a fehér sávokat, a füleken átbújtatott zsinórnál fogva pedig fel is akaszthatod. Élénk színfoltja lehet a szobának.hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk

GYEREKEKNEK
Horgolt babatakaró

TI KÜLDTÉTEK
Diy babaház
TI KÜLDTÉTEK
Tüneményes babácskák


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP