Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Diy dinópark

A legbájosabb formájukban elevenednek meg az őskor hüllői ezen a kerek játszószőnyegen, amely egyben a játékok tárolója is. Csak húzd össze a szalagot és máris rend lesz a szobában – ráadásul ebben a zsákban a dínóbarátokat bárhova magaddal viheted.

KZ_5989.jpg

Hozzávalók  2,3 m kék szalag 1,1 m zöld szalag 2 db 50x50cm zöld pamutvászon  30x30 cm világoszöld textil, fakózöld textil, khaki, kétféle kék textil 30x 30 cm kék, sárga és rózsaszín barkácsfilc színjátszó flitterek  fekete kásagyöngy a szemeknek kásagyöngy a flitterek felvarrásához  tömőanyag cérna, olló varrótű, gyöngyfűzőtű  varrógép

DINÓ

Vágd ki az állat részeit. A testét varrd ki elszórtan flitterrel: fűzd a tűt alulról a filcbe, húzz rá egy flittert és egy
szem gyöngyöt, majd a flitter lyukán át bújtasd vissza alulra. A szemek helyére varrj egy-egy fekete kásagyöngyöt. Kézzel öltsd össze a két hasi részt a felső, íves oldaluk mentén. Gombostűzd be a darabot a két testfél közé, majd varrd végig apró pelenkaöltésekkel. A tüskéket illeszd be a megfelelő helyre, és azt is öltsd át, amikor a hát ívét varrod. Mielőtt teljesen végigérnél, tömd ki keményre a figurát.

JÁTSZÓSZŐNYEG

Szabj két 50 cm átmérőjű kört zöld vászonból. A többiből pedig vágj különböző méretű szabálytalan formákat. Tűzd rá őket az egyik zöld alap színére és cikcakkold körbe varrógéppel.
Színoldalukkal fordítsd egymásra a két korongot. 7 cm-ként jelöld körbe a textil szélét a körív mentén. A zöld szalagot vágd 5 cm-es darabokra. Színoldalukkal összefordítva gombostűzd, majd varrd körbe a két korongot, és a jelöléseknél félbehajtva csúsztasd be a szalagokat úgy, hogy a hajtás befelé nézzen! Mielőtt teljesen körbeérnél, fordítsd színére, és a maradék rést kézzel öltsd össze. A szalagból kialakított fülekbe fűzz kék szalagot, amivel össze tudod húzni a zsákot a játék után.

KZ_6001.jpg

CÍMKÉK: dínó játék


hirdetés


Legnépszerűbb témák


GYEREKEKNEK

EGYÜTT A CSALÁD
Vándorcirkusz gyerekeknek
EGYÜTT A CSALÁD
Állatkák gyapjúfilcből
EGYÜTT A CSALÁD
Séta a dinoszauroszokkalEZT IS Ajánljuk

ÖTLETEK
Cuki állatkák
GYEREKEKKEL
Diófigurák

MENTSD MEG A FÖLDET!
Műanyag állatok új élete


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP