Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Szellemes ötlet

Már nálunk is egyre népszerűbb az angolszászok szellemekkel, denevérekkel és hozzájuk hasonló, kisebb rémségekkel megtűzdelt, riogatós ünnepe, a halloween. 

A kellékek sorát nyithatjuk egy szellemmel. Gyorsan megvalósítható, egy estére szóló dekor lesz belőle a pólón, ha öntapadó fóliából vágod ki, és csak rásimítod a trikóra. A nap végén egy mozdulattal lehúzhatod, és nem hagy semmilyen nyomot. Tartósabb szellemidézéshez már jó, ha textilfestéket is elővesztek. A szivacsos festegetésből biztos, hogy a gyerekek is lelkesen kiveszik a részüket.

Hozzávalók • fedő fehér textilfesték • sárga narancs textilfesték • egy darabka szivacs • öntapadó fólia  • hegyes kisolló

Vágd ki a szellemet öntapadó fóliából. Csúsztass a pólóba újságpapírt, hogy a festék ne üssön majd át a hátoldalra is. Ragaszd fel a pólóra a fólia szellem körüli, negatív részét. Ne felejtsd el, hogy a külön levő szemeket, szájat és nyelvet is vissza kell ragasztanod a szellem arcrészébe. Szivacsecsettel vagy egy kis darab szivaccsal tunkold a fehér festéket a pólóra. Figyelj, hogy sötét színű alapra fedő textilfestéket használj.

Ha világos pólóra dolgozol, vasalás előtt kontúrozhatod is a szellemet. Az alapszín száradása után textilfilccel rajzold körül a figurát.

A többi fázisért kattints a képre!

A színátmenetes festéshez meg kell várnod, hogy az első, az alapozó réteg megszáradjon. Alulról felfelé haladva kezdd a narancsos árnyalatot ráfesteni. A színátmenethez kezdd sötéttel, majd fokozatosan keverj bele egyre több fehér festéket. Teljes száradás után húzd le a pólóról a fóliát és sütőpapíron keresztül jól vasald rá a mintát a textilre.

_MG_4905_OK.jpg

 hirdetés


Legnépszerűbb témák


GYEREKEKNEK

GYEREKEKNEK
Cuki tojásszedő
GYEREKEKNEK
Filc babakonyha
GYEREKEKNEK
Játék a szabadbanEZT IS Ajánljuk

GYEREKEKNEK
3 ötlet halloweenra

TI KÜLDTÉTEK
Halloweeni boszorkák


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP