Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Festékbödönből játéktároló

A termetes műanyag vödör, ha már kifogyott belőle a festék, a játékoknak adhat otthont. Dekorálás után még szivacslapot is tehetsz a tetejére, hogy teljes kényelemben üldögélhessen rajta kis tulajdonosa.     
 

Meglepetést tartogat a fedeles fes­­té­kes­doboz, mert ha kiürült, a gye­rekszoba többfunkciós kisbútora lehet belőle. A dobozból könnyen lesz csábító küllemű játéktartó, mely a sok apróságot jótékonyan elnyeli, és ha becsukjuk, üldögélni is lehet rajta. Alaposan mosd ki, és a fülét levéve már ragaszthatod is az oldalára a piros és fehér öntapadó fóliacsíkokat. A csillagoktól és a pöttyös vászontetőtől a tárolós zsámoly cirkuszi dobogóra emlékeztet. 

P2370655kk_OK.jpg

Hozzávalók nagyobb ovális festékesvödör tetővel 3 cm vastag szivacslap vászon aranyszínű zsinór 
fényes öntapadó fóliák  melegragasztó  olló 

Mérd le a vödör kerületét a felső és alsó pereménél, oszd el 16-tal, hogy megkapd a csíkok szélességét. (A mi vödrünkön 8 cm-esek.) Vágj 8-8 darab sávot a fóliából és simítsd fel a vödör oldalára. A sávokat ceruzával halványan felrajzolhatod előtte a vödörre, ez segít a pontos kivitelezésben. Buborékmentesen ragaszthatod 
fel a fóliát, ha csak félig húzod le a védőpapírt és egy simítólappal, (ez lehet egy műanyag kártya) simítod fel. Vágj a sablon alapján csillagokat és tapassz egyet-egyet a csíkok közepére. 

Rajzold körbe a fedőt a szivacslapon és vágd ki. Tedd a tetőre és borítsd be a vászonnal. Melegragasztóval rögzítheted a fedél pereméhez az anyagot – egyenletesen feszül majd, ha mindig két szemközti pontot ragasztva haladsz körbe. Vágd le a felesleges textilt, ragassz a szélére zsinórszegélyt, hogy eltakarja a ragasztást. 

 

CÍMKÉK: doboz tárolás


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
1 doboz 2 új életeOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP