Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

3 ötlet halloweenra

A töklámpások mellett a pókok és a kísértetek most mindenhová beférkőzhetnek, persze csak papírból. Dekorálj velük bátran, és ott lehetnek még az asztal finomságai között is, hogy kicsit riogassanak és megnevettessenek mindenkit.
 

A gyerekek október utolsó napján az angolszász országok szokását átvéve már nálunk is sok helyen bújnak ijesztő ruhákba, mesélnek hol hátborzongató, hol mulatságos történeteket, és persze faragják a halloween legismertebb jelképét, a töklámpásokat. A sejtelmes fényű tökök mellett fontos szerepet kaphat még minden más, amitől csak kicsit is félni lehet: pókok, szellemek, denevérek. Legegyszerűbben különböző papírokból vághatod ki ezeket a figurákat, és ha a gyerekek is segítenek, együtt hamar elkészültök velük.

1. Girland

Hozzávalók • sárga, narancssárga, zöld, fekete, fehér kartonpapír • fekete, fehér filctoll narancssárga kenderzsinór • ceruza • olló • ragasztó

Rajzold a figurákat a megfelelő színű kartonokra, és vágd ki. Rajzold meg az arcukat mindkét oldalon, és ragassz levelet a tökökre. Lyukaszd ki a figurákat, majd fűzd fel egymás után felváltva a kenderzsinórra.

KZ_7437.jpg

2. Szellemes kínálás

A különböző kisebb palackok és befőttesüvegek életre kelhetnek egy kis öntapadós fóliától és a megfelelő
színű innivalótól. Ízlés szerint lehet választani tej alapú szellem, paradicsomleves denevér és narancsitalos tök közül. 

Vágj kartonpapírokból kis figurákat, rajzolj mosolygós arcot rájuk. Vidám csapat lesz belőlük a tálra kikészített muffinokon. Az alakok hátoldalára ragassz celluxszal fogvájókat, úgy szúrd bele a sütikbe.

_MG_1626.jpg

3. Kalap

Hozzávalók  narancssárga és fekete, vékonyabb és vastagabb karton  fekete kenderzsinór  narancssárga tülldarab • olló, sniccer • univerzális ragasztó • 

Másold át a kartonra a kalap kúpját és karimáját, majd vágd ki. Vagdosd be a karima belső ívét, a fülecskéket hajtsd fel. A kúpot hajtsd formára és ragaszd össze, erre pedig a karimát. Díszítsd tüllel vagy a tökpofával, illetve pókokkal. Néhányat zsinóron kötve lógass le a kalap széléről.

_MG_1429.jpg

 hirdetés


Legnépszerűbb témák


GYEREKEKNEK

EGYÜTT A CSALÁD
Esős napokra
EGYÜTT A CSALÁD
Kisvonat ajándékbaEZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP