Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Édes hóbagoly jelmez állatbarátoknak

A szoknyára és a gallérra varrt puha, fehér tollaktól lesz igazán baglyos ez a jelmez. Egy szürke pólóval és nadrággal kiegészítve akár egy nap alatt készen is vagy vele.

Hozzávalók  60x75 cm fehér filc  30x30 cm kétféle szürke filc  10x10 cm arany csillámos dekorgumi  fehér tollak  3 db gyöngytyúktoll  4 db patent  kalapgumi  szürke és metálszürke hímzőfonal  varrógép, cérna, tű, olló  

Szabd ki a maszkot és a gallért a megfelelő színű filcekből. A bokapántnak úgy szabd ki a téglalapokat, hogy a boka körméretére hagyj rá néhány cm-t, hogy elég laza legyen és a patentnek is legyen helye. Az egyik hosszabb oldalukat cikcakkold végig. A gallér, a szoknya és a boka elemeire varrd fel géppel a puhább, fehér tollakat. Hajtsd vissza a tollak felső részét, és így is varrd végig azokat. A tollak fölé a szürke filcekből szabj pikkely alakú darabokat, és azokat is öltsd rá a filcre. Varrj patentot a kész darabokra. 

A maszkra, a szemnyílások fölé kézzel öltögesd fel a tollakat. Érdemes átszúrni a tollak szárát is, nehogy kicsússzanak az öltésből. A tollakra helyezd rá a szem körüli karikákat, és tisztázó öltésekkel varrd körbe. Ugyanígy varrd fel a csőrt, a pofit és a homlokon lévő elemet is. A homlokrészre ölts fel még 3 db tollat. A szemeket tovább díszítheted hímzéssel. A szemhéjat és a szempillákat laposöltéssel készítsd el. A szemek mellé ragassz kis dekorgumi szívecskéket, végül erősítsd fel a kalapgumit a maszk két szélére.

KZ_3148.jpg

 hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Horgolj cukiságot

GYEREKEKKEL
Diófigurák


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP