Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Szuperédes pandapáros 

Ha egészséges és időtálló játékot szeretnél, mindenképpen gyapjúfilcet válassz hozzá. Ez az anyag öntisztuló, ráadásul kézzel is varrhatod, nem kell hozzá varrógép. 

Kedveskedj a gyerkőceidnek az aranyos medve párossal. A filcet szegned sem kell, így egy délután alatt elkészülhet a két kedves játszópajtás. 

Hozzávalók:
fekete és fehér gyapjúfilc, 20-20 cm, zöld gyapjúfilc a bambuszhoz, 2-2 szem fekete gyöngy, tömőgyapjú, 10 dkg, fekete és fehér hímzőszál az összevarráshoz, tű, ceruza, olló 

A kicsi és a nagy panda ugyanúgy készül. A júniusi magazinban található sablonok alapján vágd ki a pandák alkotórészeit. Figyelj arra, hogy melyik résznek kell feketéből és melyiknek fehérből lennie.
A fej kialakításával kezd a munkát. Pontosan illeszd az elemeket, a betűvel jelölt pontok segítségedre lesznek az összeállításnál. Színéről pelenkaöltésekkel varrd össze a darabokat. A nyak nyílásánál tömd ki a fejet keményre. 

KZ_3187.jpg
A panda testének középső részéhez először az első és hátsó részt varrd össze, majd öltögesd a fejhez, és tömd ki ezt is. A legalsó résznél ugyanígy járj el.  A lábakat külön készítsd el, majd öltögesd fel, a test két oldalára alulra úgy, hogy megtámassza a macit. Legvégül varrd fel a szem, az orr és a fül fekete darabjait, majd 1-1 szem fekete gyönggyel és a szájrész hímzésével fejezd be a munkát.


A pandák elkészítéséhez szükséges anyagok beszerezhetőek: www.multifelt.com/webshop
Szereted a gyapjút? Akkor nézz körül az alkotó facebook oldalán is. 
 hirdetés


Legnépszerűbb témák


GYEREKEKNEK

GYEREKEKNEK
Horgolt babatakaró
EGYÜTT A CSALÁD
Mini szélforgóEZT IS Ajánljuk

ÖTLETEK
Cuki állatkákOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP