hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Maci a felhők között

Nemezelj és varrj velünk egyedi, léghajós dekorációt a gyerekszobába. Az apró maci nemcsak dísz hanem cuki játék is egyben. A gyerkőccel átélt kalandok után pedig alhat egy jót a léghajó kosarában. 

Vágd ki a kosarat kétszer filcből, vágj rá színben hozzáillő textilt és cikkcakkold rá.  A két filcet fektesd egymásra és apró öltésekkel varrd össze három oldalukat. Két szélébe vastag tűvel húzz kenderzsinórt. 

Vágd ki a felhőt kétszer és szintén cikcakkolj rá egy mintás textilt az egyik felére. Öltögesd össze a két felhőt, a megfelelő helyeken húzd be a kosárból kilógó zsinórok másik felét és csomózd el. Mielőtt teljesen körbeérnél a varrással, tömd ki a felhőt. 

A macihoz még szárazon formázz egy golyót a fejnek és egy ovális formát a testnek. Szappanozd be és először óvatosan simítgasd a felületét, majd ahogy kezd összeállni az anyag, egyre erősebben dörzsölheted, nyomkodhatod a formát. A karoknak, lábaknak készíts hurkát. Kevés szappanos vízzel sodord a két tenyered között a gyapjút. Ha túl nagy, ollóval igazíthatsz rajta. 

Hideg vízzel öblítsd ki a darabokat és hagyd megszáradni. Öltsd össze a test darabjait, filcből vágj füleket és a pocakra szívecskét. Szemnek varrj két kásagyöngyöt, cérnával hímezz orrot és szájat, nyakába köss masnit. 

KZ_8923.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák


GYEREKEKNEKhirdetés

EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Imádnivaló babákOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP