Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Zseniális ötlet elsősöknek

Játékkal könnyebben megy a tanulás. Áll ez az írásra és számolásra is, ahol különösen sok a megjegyeznivaló. A mágneses táblákkal játszva sajátíthatja el a kis elsős az új ismereteket. 

A mágneses hátú kirakó azért is szuper ötlet, mert már az elkészítésébe bevonhatod a gyerkőcöt. Egy esős délután rakosgathatjátok például a sokféle száraztésztát, és kitalálhatjátok melyikben milyen betű rejtőzik. A szívószál számok és a tésztabetűk is kis kartontáblákon mutatnak jól, ezeket egy mozdulattal el lehet venni a fémtábláról. Elég egy csomag hajlítható nyakú szívószál, hogy elkészítsétek a számokat. 

KZ_9671.jpg

A puha műanyag csövek könnyen vághatók, így bátran a gyerekek kezébe adhatod az ollót a számos kirakó elkészítéséhez. A redős szakasz alakítható ívesre vagy derékszöggé is, így minden számot meg tudtok formázni belőlük. Két elem összeillesztéséhez az egyiket vágd be kicsit ollóval, majd dugd a szomszédos szívószálba, hogy beleszoruljon. Az összeállított számokat és a tésztákból összeállított betűket hobbiragsztóval ragasszátok az kartonlapokra. A karton hátuljára pedig ragasszatok mágneskorongot. 

_MG_8328.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák


GYEREKEKNEK
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
DIY ceruzatartók
EGYÜTT A CSALÁD
Diy füzetek

GYEREKEKKEL
Diy ceruzadekor


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP