Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

5 dekorációs tipp halloweenre

Ha ti is szeretnétek készülni a halloweenre, összegyűjtöttünk nektek néhány egyszerű, de igen hatásos ötletet. Akár még egy gyerekpartit is rendezhettek, mikor ezekkel a festett vagy papírból kivágott, vicces-ijesztgetős lényekkel elkészültetek.

h2.jpg

Denevérek csapata

Fekete és sárga kartonpapírból ollózhatjátok ki a sok és sokféle méretű denevért. A sárgának legyen egy kicsit kisebb, fekete párja, így a két réteget összeragasztva lesz szegélyes bőregeretek is. Némelyeknek narancssárgából hasat, arcot és szárnyrészeket is ragaszthattok. Hurkapálcák végébe hasított résbe szorítsátok be egyenként a példányokat, és beszúrhatjátok sárga tökbe vagy cserepes virág földjébe is. Ha gyerekpartira készültök, a kis vendégek kaphatnak közülük búcsúajándékként egyet-egyet.

Ha a denevéreket öntapadó fóliából vágod ki, felsimíthatod ágyvégre, szekrény oldalára vagy ajtóra is. Halloween után lehúzhatod, nem marad nyoma.

KZ_R_5241_OK.jpg

Sejtelmes világítás

Olcsó, gyors és látványos ötlet a zacskóba tett lámpás. Vágj fekete kartonból halloweenes figurákat, csúsztasd papírzacskókba, és celluxszal ragaszd az egyik oldalhoz. Te is készíthetsz zacskót selyempapírból, ha üdítősdobozra hajtod a papírt, megragasztod az oldalát, az alját, és lehúzod róla. A tasak aljába vágj kartonpapírlapot, hogy kimerevítse a formát, és már teheted is bele a LED-mécsest.

KZ_3450.jpg

Kísérteties fények

Válassz néhány különböző méretű papírgurigát, és borítsd be be mintás és egyszínű sötét kartonokkal. A gyertyalángot LED-mécsesekkel pótolhatod, amiket a gurigákba süllyeszhetsz. Rajzold körbe a guriga alapját és egészítsd ki cseppszerű megfolyásokkal. Díszítsd kartonból kivágott pókfigurákkal. 

KZ_3468.jpg

Pohárjelölők

Nem lesz kavarodás, ha a buli minden tagja más-más pókhálóval boríthatja be a pohara tetejét. A pókocskák pocakjára neveket is írhatsz egy tollal. 

_MG_2252_ok.jpg

Repülő tasakok

Baglyot és denevért papírból is készíthetsz, és csak hajtogatás kérdése, hogy cukorkát is tehess beléjük. Használj csillogós arany és ezüst kartonokat a szemekhez, hogy még különlegesebb legyen az összahatás. hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ÚJDONSÁGOK
Ünnepi alkalmakra

GYEREKEKNEK
3 ötlet halloweenra
TI KÜLDTÉTEK
Cukiságok filcből


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP