Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Gyümölcsfaragás mesteri módon

Míg a legtöbben egyszerűen csak jóízűen beleharapnak a gyümölcsökbe, egy japán művész kóstolás helyett fogja a kését és csodás motívumokat farag a héjukra, húsukba.

Több száz éves technika

Kishimoto Takehiro különleges alkotásaival ejtette ámulatba az Instagram felhasználóit. A művész a régi thai gyümölcsfaragást és a japán mukimono technikát ötvözte, így dekorálja ki a zöldségeket, gyümölcsöket. A faragás egyébként több száz éves hagyománynak számít keleten, így szerették volna még gusztusosabbá tenni a különböző fogásokat, mára pedig gyakorlatilag egy művészeti ággá vált.

Takehiro nem titkolt célja, hogy képeivel népszerűsítse a technikát, és úgy tűnik, jó úton halad efelé: közösségi oldalát már közel 300 ezren követik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gaku carving (@gakugakugakugakugaku1) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gaku carving (@gakugakugakugakugaku1) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gaku carving (@gakugakugakugakugaku1) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gaku carving (@gakugakugakugakugaku1) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Colossal, borítókép: Instagram/Kishimoto Takehiro



hirdetés


Legnépszerűbb témák




EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP