Manapság nagyobb áruházak mélyhűtőiből szinte bármikor beszerezhetjük ezt az egyik legfinomabb vadhúst. Mégis ilyenkor az igazi, amikor szezonja van még a köretként kínált sütőtöknek és almának is. A mentától lesz igazán pikáns az almába töltött krém. A vajon párolt sárgarépaszalagok íze jól harmonizál a savanykás sült almával és a sütőtökkrém narancsos-mézes aromájával. Nagyobb családi ünnepeken vagy jeles évfordulókra is ajánlom ezt a csodás, ősziesen körített őzcombot. A mentától nemcsak finomabb lesz az alma tölteléke, de az emésztést is segíti.
Hozzávalók 4-6 személyre:
1 őzcomb
5 dkg zsír
3-4 ek. olaj
kakukkfű
bazsalikom
só
bors
A töltött almához:
4-6 zöldalma
1 kisebb sonkatök
mentalevél
1 narancs
2-3 ek. akácméz
A körethez:
2-3 sárgarépa
5 dkg vaj
só
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2024 – minden jog fenntartva