hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Spenótos spárgakrémes kölestészta

A színes vitamindús és mindenmentes recept kiváló nyári főétel. Glutént, laktózt és tejfehérjét sem tartalmaz, így bátran fogyaszthatják ételallergiások is. Készítsd el Felcsiki Tünde szuper receptjét!

Hozzávalók:
70 dkg csirkemell
25 dkg kölestészta
20 dkg spenótlevél
2 dl rizstejszín
1 fej vöröshagyma
1 csomag friss zöldspárga
fél citrom leve
só, bors, fokhagyma, petrezselyem, kakukkfű
olívaolaj


A kölestésztát sós vízben főzd puhára. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon pirítsd meg egy serpenyőben. A spárgát pucold meg és néhány szál kivételével vágd apró darabokra, majd add hozzá a pirított hagymához és süsd meg. Emeled ki az egész spárgákat és tedd félre.  Öntsd a serpenyőbe a rizstejszínt, a citromlevet, sózd, borsozd, fűszerezd, majd botmixerrel pürésítsd az egészet homogén masszává. A vágott spenótleveleket keverd a krémhez, és forrald készre. 

A csirkemellfilé-szeleteket sóval, őrölt borssal dörzsöld be, és serpenyőben hevített olajon mindkét oldalát süsd készre. A megfőtt tésztát keverd össze a spenótos spárgakrémmel, majd nagyobb rostjaira tépett hússal és a félretett spárgákkal tálald.


A zöld spárga fogyasztása klorofilltartalma miatt közkedvelt. Nyári időszakban grillezve is kiváló alternatíva húsok, zöldségek mellé.
 



hirdetés


Legnépszerűbb témák


hirdetés


hirdetés


EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP