Esős napokra


Ha hirtelen jön egy zápor vagy csepereg az eső, még nem érdemes elővenni az esernyőt, elég a vállunkra kanyarítani a pelerint, amelyet varrható műanyag fóliából készítettünk, csupán a szélekre került diszkrét szalag.

eső, esőkabát, pelerin, ősz, varrás, fólia,

Így semmit sem takar az aznapi öltözékünkből. A legtöbb gyereknek, akik szeretnek szaladgálni az esőben, kifejezetten praktikus a bebújós esőkabát, mivel kényelmes a viselete. A magazin mellékletében sablon és méretezési rajz segíti az elkészítést. A sokféle mintával kapható szövött vagy ripszszalagok, amelyek a köpönyeg széleit díszítik, a nagyobb motívumokhoz is inspirációul szolgálhatnak. Öntapadós fóliából könnyen kivághatók az egyszerű figurák, amelyek még egyedibbé teszik az esőálló gúnyát. Amikor a matricát készítjük, mindig az alulra kerülő, legnagyobb elemet vágjuk ki először, majd erre rétegezzük szép sorban a kisebb részleteket – például a süni arcát vagy a gomba pöttyeit. Csak ezután húzzuk le a legalsóról a védőpapírt és simítsuk a helyére. Csomóba fogott ronggyal, egyenes felületen simogassuk át, hogy tökéletesen, levegőbuborék-mentesen letapadjon. A vidám mesefigurák díszítik a műanyag méteráruból varrt kis táskát, valamint jutott belőlük egy-két darab a kollekcióhoz remekül illő nejlonesernyőre is.

eső, esőkabát, pelerin, ősz, varrás, fólia,

Az ovistáskában nem lesz vizes az uzsonna vagy az éppen aktuális kedvenc, amit a gyerekek mindentől óvnak. Ha az anyukák is kedvet kapnak lányaik öltözékéhez, megvarrhatják a kabátka nagyobb változatot maguknak, pöttyös vagy egyszínű szalaggal szegélyezve, de természetesen a kapucni erről se hiányozzon.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Tudnivalók a zsugorfóliáról
Kipróbáltátok már a zsugorfóliát a gyerkőccel? Itt az idő, mert igazán egyszerű technika...
Hortenzianyílás
A kertek ékessége és sokak kedvence ez a termetes gömbbé is kiteljesedő virág. Mostantól...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION