Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Virágkép szövés

A szövés egy leegyszerűsített változatával mutatós fali díszt készíthetünk színes mezei vagy kerti virágokból, leveles ágakból, borostyánból, vadszőlőből, fűfélékből. 

A szövés technikáját igazán könnyű elsajátítani. Virágos változatához is kell egy keret, amit ujjnyi vastag ágakból közözhetsz össze. Erre rusztikus madzagból készülhet a felvetés, széles közökkel, hogy a növényeket aztán tetszés szerint szőhesd a szálak közé. A munka során a klasszikus szövés alaplépéseit kövesd, a különféle virágokat, ágakat és száraz növényeket bújtasd a madzagok közé. Egyszer a felvetőszál alatt majd a következő felett vezesd a virágokat, a következő virágsort pedig pont ellentétesen kell a spárgák közé csúsztatni.

A keretbe szövött virágok és leveles ágak idővel kiszáradnak, így az összkép napról napra változik. 

Virágokból nemcsak képet, hanem nagyobb virágszőnyeget is szőhettek. Egy melegebb őszi napra szervezett közös virágszövés igazi csapatmunka, remek kinti szórakozás. A munka menete hasonló, a különbség csak a méretben és a keret elkészítésében van. Itt minden kézre szükség van, az elkészült alkotás pedig díszítheti egy osztályterem falait. 

 

 

 hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ELŐTTE-UTÁNA
Horgolt virágdíszek

TAVASZ
Virágképek


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP