Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Őszi koszorú türkizben

Ha ennek a lombhullatós hónapnak a megszokott sárgás színei mellé valami újra vágysz, vesd be a türkizkéket. Ezzel a színnel megfűszerezheted a hagyományos őszi hangulatot.

Az évszakoknak megvannak a maguk jelképei. Ennek a mostaninak főként a hulló levelek és a dísztökök – számtalan méretben és formában. Ne is hagyd ki egyiket sem, mikor a lakás dekorációja kerül szóba! Mivel nincs köztük két egyforma, a díszítésükben is lehetsz változatos, főként, hogy most arra bíztatunk, próbáld ki, hogyan mutatnak a türkizkék társaságában. 

A többi fázisért kattints a képre!

Készíts a vízkék fonalból egy kis gombolyagot. Ezt használva tekerd be a koszorút a szállal olyan szorosan, hogy teljesen eltakard vele az alapot. Mikor visszaértél a kezdethez, hátul csomózd össze a fonal két végét.

Ültesd a kis dekorációs tököket a koszorú belső karimájának aljába, és egyenként rögzítsd melegragasztóval. A bogyókat és leveleket tetszés szerint csoportosíthatod, majd így kötözd fel a kék fonallal jobb és bal oldalra.

Hajtsd félbe a csipkeszalagot, és gombostűzd fel a hátoldalra akasztónak. A scrapbook papírból kivágott szirmokból állíts össze virágokat, és ezeket a félbehajtott vászoncsíkokkal együtt kokárdaszerűen gombostűzd a helyükre.

 

 

CÍMKÉK: koszorú


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
A ti húsvétotok
FŐÉTELEK
SzalonkocsonyaOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP